Κυκλοφόρησαν τα νέα ασύρματα ακουστικά της JBL, Wave 200TWS & 300TWS

1 έτος πριν
JBL ακουστικά

Τα νέα, ασύρματα ακουστικά της JBL, Wave 200TWS και 300TWS είναι εδώ και θα τα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Πρόκειται για δύο προτάσεις που συνδυάζουν τον δυναμικό ήχο και τις τεχνολογίες αιχμής με τον κομψό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή -και πάντα φυσικά με την εγγύηση ποιότητας του ονόματος της JBL.

Ξεκινώντας με τα Wave 200TWS, διατίθενται σε μαύρο και λευκό και έρχονται με σούπερ προσιτή τιμή όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι τους. Ενσωματώνουν τεχνολογία JBL Deep Bass Sound για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια όπως τα οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους. Μέσα τους κρύβουν πανίσχυρους οδηγούς 8 χιλ. οι οποίοι θα σου επιτρέψουν να διακρίνεις κάθε νότα, δίνοντας άλλη αίσθηση στην καθημερινότητά σου. Η αυτονομία τους αγγίζει τις 20 ώρες συνολικά: πέντε στα ακουστικά και άλλες 15 από τη θήκη μεταφοράς τους, έτσι ώστε να σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας. Ακόμα κι αν ξεμείνεις, χάρη στη λειτουργία ταχείας φόρτισης θα εξασφαλίσεις δύο ώρες χρήσης με μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Προσφέρουν άνετο και σταθερό κράτημα για να μην αγχώνεσαι μην τυχόν και σου πέσουν ενώ περπατάς ή αθλείσαι, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το ένα, είτε και τα δύο. Με ένα σου άγγιγμα θα μπορείς να απαντήσεις σε εισερχόμενες κλήσεις ενώ χάρη στην προστασία από το νερό βάσει πιστοποίησης IPX2 θα συνεχίσουν να σου δίνουν τον ρυθμό ακόμα κι όταν πέσουν οι πρώτες σταγόνες -ή αρχίσεις να ιδρώνεις! Χωρούν εύκολα σε τσάντες ή ακόμα και τσέπες, ενώ η συσκευασία τους περιλαμβάνει πέραν των ίδιων των ακουστικών και της θήκης τους, ένα καλώδιο φόρτισης USB Type-C καθώς και τρία σετ από ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα αφτιά σου.

Περνώντας στα Wave 300TWS, έρχονται σε τέσσερις αποχρώσεις (μαύρο, μπλε, ροζ και λευκό) για να βάλεις χρώμα στη ζωή σου. Όπως και τα Wave 200TWS, έτσι και αυτά ενσωματώνουν τεχνολογία JBL Deep Bass Sound με ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα όμως, απόρροια των οδηγών 12 χιλ. που σε συνδυασμό με την τέλεια εφαρμογή των ακουστικών στα αφτιά σου (τα συνοδεύουν τρία σετ από ακροφύσια) χαρίζουν επιβλητικό ήχο. Ο open-ear σχεδιασμός τους εγγυάται πως θα σε βολέψουν όσες ώρες κι αν τα φοράς, επιτρέποντάς σου μάλιστα να διατηρήσεις αίσθηση των όσων γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο σου.

Η αυτονομία τους ξεπερνά κάθε προσδοκία με έξι ώρες αυτονομίας και 20 ώρες έξτρα από τη θήκη μεταφοράς -σύνολο δηλαδή 26 ώρες! Με 10 λεπτά φόρτισης θα έχεις μία ώρα χρήσης, ενώ μια πλήρης φόρτιση απαιτεί μόλις μία ώρα. Το μικρόφωνο των Wave 300TWS εξουδετερώνει τον θόρυβο παρασκηνίου για καθαρές συνομιλίες όπου κι αν βρίσκεσαι, ενώ η λειτουργία Dual Connect θα σου δώσει τη δυνατότητα να εναλλάσσεσαι μεταξύ stereo και mono ήχου. Διαθέτουν πιστοποίηση IPX2 για αντοχή σε ιδρώτα και σταγόνες νερού ενώ προσφέρουν πλήκτρα ελέγχου αφής για άμεση απάντηση κλήσεων (και μάλιστα στερεοφωνικά) και πρόσβαση στον προσωπικό βοηθό της συσκευής σου.