Με το νέο φορητό ηχείο Huawei Sound Joy θα παρτάρεις χωρίς όρια!

2 έτη πριν
Huawei Sound Joy

Η κατηγορία των φορητών ηχείων είναι μία από τις δημοφιλέστερες στα gadgets και όχι άδικα. Εύχρηστα, ευέλικτα και βολικά, τα φορητά ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, δίνοντας τον ρυθμό στο πάρτι και πλαισιώνοντας κάθε σου βόλτα, εκδρομή ή βραδιά με φίλους στο σπίτι. Το Huawei Sound Joy είναι η τελευταία πρόταση της κινεζικής εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία και, πίστεψέ μας, έρχεται να βάλει τα γυαλιά σε όλες τις άλλες που κυκλοφορούν.

Με κυλινδρικό σχήμα, διαστάσεις 202 x 73 χιλ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 680 γραμμάρια, έχει το μέγεθος ενός μικρού παγουριού και μεταφέρεται πανεύκολα, ακόμα και σε μία θήκη για μπουκάλι στο αυτοκίνητο, την τσάντα ή το ποδήλατο! Έρχεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λαδί ενώ διαθέτει ένα διακριτικό αλλά πολύχρωμο φωτιζόμενο δαχτυλίδι το οποίο δεν ενισχύει απλά το στυλ του αλλά σε ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για τα επίπεδα της μπαταρίας και την ένταση του ήχου -ανάλογα με το πόσο γεμάτο είναι!

Το Huawei Sound Joy διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67 για να το χρησιμοποιείς άφοβα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες ενώ αντέχει ακόμα κι αν βρεθεί μέσα στο νερό σε βάθος μέχρι ένα μέτρο. Όσο για τον ήχο του, διαθέτει σύστημα δύο δρόμων Devialet 79 dBA και τεχνολογία Devialet SAM για την ευθυγράμμιση του ήχου και της ακουστικής πίεσης. Με ισχυρό μπάσο (διάφραγμα από ειδικά επεξεργασμένα ανθρακονήματα για συχνότητες έως και 50 Hz) και δυναμικό tweeter 10 W με θόλο από μετάξι, το Sound Joy θα σου χαρίσει άψογης ποιότητας ήχο, ξεσηκώνοντας την παρέα σου.

Παρ’ ό,τι τα παραπάνω είναι άκρως εντυπωσιακά, εκείνο που θα σε κερδίσει στο Sound Joy είναι η αυτονομία του. Έρχεται, βλέπεις, εξοπλισμένο με μπαταρία 8800 mAh που του εξασφαλίζει περί τις 26 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μέσω Bluetooth 5.2 με μία μόνο φόρτιση. Όταν μάλιστα αδειάσει, εξασφάλισε μία ολόκληρη ώρα χρήσης με μόλις 10 ταχείας φόρτισης 40 W. Το καλύτερο; Συνδυάζοντας δύο Huawei Sound Joy θα δημιουργήσεις το δικό σου φορητό στερεοφωνικό σύστημα ηχείων!

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 28 Φεβρουαρίου και φυσικά θα το βρεις στο Γερμανό, σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα.