MOTOROLA Edge 40 Neo στον ΓΕΡΜΑΝΟ: Το smartphone που προσφέρει περισσότερα απ’ όσα περιμένεις

6 μήνες πριν
MOTOROLA Edge 40 Neo cameras

Ένα smartphone που ενσαρκώνει πραγματικά τη φράση "value for money", το MOTOROLA Edge 40 Neo, θα βρεις πλέον στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Ο συνδυασμός στυλ, επιδόσεων και τιμής το καθιστά μια ξεχωριστή επιλογή στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά της μεσαίας κατηγορίας smartphone. 

Αποτελεί μέρος της σειράς Edge 40, η οποία περιλαμβάνει επίσης το Edge 40 Pro και το Edge 40. Το Edge 40 Neo διαθέτει κυρτή pOLED οθόνη 6,55 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Στο άνω μέρος της και πίσω από μια μικρή οπή, βρίσκουμε μια φοβερή selfie camera με ανάλυση 32MP για σούπερ πορτραίτα με μεγάλη λεπτομέρεια. Η MOTOROLA επιλέγει να συνεργαστεί με τη MediaTek , ενσωματώνοντας το Dimensity 7030 SoC με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή στηρίζεται στο Android 13, πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει προσθέσει τις λειτουργίες Moto Connect και Ready For features. Στο πίσω μέρος εντοπίζουμε το κύριο σύστημα καμερών που αποτελείται από δύο αισθητήρες: μια κύρια κάμερα στα 50MP με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης, καθώς και έναν υπερυευρυγώνιο φακό στα 13MP με αυτόματη εστίαση macro. Το Edge 40 Neo διαθέτει επίσης μπαταρία 5.000 mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 68W ενώ υποστηρίζει συνδέσεις με 5G δίκτυα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανέπαφες πληρωμές εξαιτίας της παρουσίας του NFC τσιπ στο εσωτερικό ενώ δεν λείπει και η πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Η μεγάλη οθόνη του Edge 40 Neo είναι κατάλληλη για αναπαραγωγή ταινιών ή gaming, ειδικά όταν όταν συνδυάζεται με στερεοφωνικά ηχεία που φέρουν την πιστοποίηση Dolby Atmos.

Το Edge 40 Neo διατίθεται σε τρία χρώματα: PANTONE Black Beauty, PANTONE Soothing Sea και PANTONE Caneel Bay. Η μαύρη έκδοση διαθέτει ακρυλική πλάτη, ενώ τα υπόλοιπα δύο μοντέλα έχουν πλάτη από vegan δέρμα, δίνοντας μια premium αίσθηση. 

Είτε είσαι λάτρης της τεχνολογίας που αναζητά τα τελευταία χαρακτηριστικά, είτε απλά κάποιος που εκτιμά μια καλοφτιαγμένη συσκευή, το MOTOROLA Edge 40 Neo δεν θα σε απογοητεύσει, ειδικά όταν μπορείς να το αποκτήσεις δωρεάν μετατρέποντας το καρτοκινητό Cosmote σου σε καρτοσυμβόλαιο Cosmote!