Οι νέες συσκευές της SAMSUNG κατέφθασαν στο ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
samsung

Μετά από ένα υπερπλήρες Unpacked event, η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε, καθώς οι νέες ναυαρχίδες της SAMSUNG κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πιστός στο ραντεβού του, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα καινούρια flagship προϊόντα της εταιρείας πρώτος, κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης μέσω του G App τους οποίους θα χρησιμοποιήσεις για να εκμεταλλευτείς προσωποποιημένες προσφορές και να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Τις εντυπώσεις κλέβει φυσικά το Galaxy Z Fold4 5G, ο «βασιλιάς» του φετινού Unpacked. Βαδίζοντας στα χνάρια του προκατόχου του, διαθέτει εξωτερική οθόνη Dynamic AMOLED 2X με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz στις 6,2 ίντσες που όταν ξεδιπλωθεί αποκαλύπτει μία ακόμα μεγαλύτερη Dynamic AMOLED 2X με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και διαγώνιο 7,6 ιντσών. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν Snapdragon 8+ Gen 1, RAM 12GB,  κύρια κάμερα 50 MP και υποστήριξη S Pen (το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά).

Συνεπικουρείται δε από το Galaxy Z Flip4 5G, τον διάδοχο του δημοφιλέστερου αναδιπλούμενου smartphone. Με design που φέρει καίριες βελτιώσεις σε… στρατηγικά σημεία, το νέο Galaxy Z Flip4 5G διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, Snapdragon 8+ Gen 1, RAM 8GB και τη γνωστή πια FlexCam που θα σου επιτρέψει να στερεώσεις τη συσκευή στην επιφάνεια της αρεσκείας σου και να τραβήξεις φωτογραφίες και βίντεο χωρίς καν να την αγγίζεις. Η δε εξωτερική οθόνη προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες και ειδοποιήσεις.

Και μην ξεχνάς πως μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα αποκτήσεις τόσο το Galaxy Z Fold4 5G όσο και το Galaxy Z Flip4 5G με όφελος έως €150 με την προσθήκη τους στο καλάθι έως και 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Παράλληλα με τις δύο συσκευές έχουμε την κυκλοφορία και του Galaxy Watch5 series και των Galaxy Buds2 Pro. Η νέα γενιά smartwatches της SAMSUNG, αποτελείται από τα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro. Το πρώτο έρχεται σε δύο μεγέθη (40, 44 χιλ.) με βελτιωμένους αισθητήρες για ακριβέστερες μετρήσεις και πάνω από 100 προγράμματα άσκησης. Το δεύτερο διατίθεται στα 45 χιλ., διαθέτει σώμα τιτανίου και είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή.

Με τιμή 229,90€ τα Galaxy Buds2 Pro είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Samsung στην κατηγορία των TWS ακουστικών. Με προηγμένο εργονομικό σχεδιασμό, τα νέα Buds υποστηρίζουν μεταξύ άλλων εγγραφή ήχου 360 μοιρών, ιδανική για vloggers ενώ η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, στηριζόμενη σε τρία μικρόφωνα υψηλού SNR.