Οι προπαραγγελίες για τα νέα εκθαμβωτικά κίτρινα iPhone 14 & 14 Plus ξεκίνησαν!

1 έτος πριν
iPhone 14 yellow

Η APPLE κυκλοφορεί πολύ σύντομα τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε ένα νέο χρώμα, το κίτρινο, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε από σήμερα στο ΓΕΡΜΑΝΟ για όσους θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα το κάνουν δικό τους με όφελος έως 70€. 

Ακολουθώντας παρόμοια τακτική τα τελευταία χρόνια μόλις μπαίνει η άνοιξη, η APPLE εμπλουτίζει τη σειρά των βασικών μοντέλων iPhone με ένα νέο χρώμα. Το 2021, είδαμε το μωβ iPhone 12 ενώ την περασμένη άνοιξη, η APPLE ανακοίνωσε ένα πράσινο iPhone 13 και ένα αλπικό πράσινο iPhone 13 Pro. Φέτος η εταιρεία επιλέγει το κίτρινο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 χρώματα, όλα εκ των οποίων θα βρεις στο germanos.gr αλλά και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών δεν αλλάζει κάτι, αφού τα νέα μοντέλα είναι πανομοιότυπα με αυτά που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο. Έτσι το iPhone 14 διαθέτει Super Retina XDR οθόνη 6,1 ιντσών που χαρίζει φοβερά χρώματα, με 2,000,000:1 constrast και μέγιστη φωτεινότητα 1200nits για άνετο διάβασμα της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους. Αναμενόμενα, το Plus μοντέλο έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, η οποία αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία θέασης ταινιών και γενικότερα βίντεο, διατηρώντας σε εξαιρετικά επίπεδα τη φωτεινότητα. Η άλλη μεγάλη διαφορά των δύο μοντέλων είναι η αυτονομία, όπου οι επιδόσεις του Plus μοντέλου είναι οι καλύτερες ανάμεσα σε όλα τα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε την παρουσία του A15 Bionic που χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις ανεξαρτήτου εφαρμογής και διεργασίας που θα πραγματοποιήσεις με κάποια από τις 2 συσκευές. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλό σύστημα καμερών, στα 12MP με διάφραγμα f/1.5 και ενισχυμένο σύστημα σταθεροποίησης ειδικά για λήψεις βίντεο. Αυτό κάνει τη διαφορά στις βραδινές λήψεις ενώ η APPLE αναφέρει ότι η λειτουργία Night Mode είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την προηγούμενη γενιά. Μια ακόμη κάμερα βρίσκεται πάνω στην εγκοπή στην εμπρόσθια όψη, και πάλι στα 12MP, υποστηρίζοντας για πρώτη φορά αυτόματη εστίαση. 

Εμάς πάντως μας άρεσε το νέο εκθαμβωτικό κίτρινο! Αν θέλεις να το κάνεις δικό σου, μη χάνεις χρόνο, οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν!