Οι καλύτερες εναλλακτικές επιλογές σε music apps!

2 έτη πριν
Spotify

Εδώ και καιρό το Spotify ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί δοκιμάζοντας τις αντοχές της κοινότητας των συνδρομητών του. Το περιστατικό με τις ανακρίβειες που διέσπειρε ανενόχλητος μέσα από το -αποκλειστικό στο Spotify- podcast του ο Joe Rogan, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες άλλωστε δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως το Spotify τους δίνει «ψίχουλα» για τη δουλειά τους, χωρίς όμως οι ίδιοι να μπορούν να το μποϋκοτάρουν -για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αν είσαι κι εσύ λοιπόν ένας από εκείνους που σκέφτηκαν «αρκετά», τότε ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσεις τη συνδρομή σου και να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή του Spotify. Για να σε βοηθήσουμε μάλιστα, σου έχουμε μαζέψει και τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις. Ριξ’ τους μια ματιά, δοκίμασέ τις και είμαστε σίγουροι πως θα βρεις κάποια που να σου ταιριάζει.

Deezer

Το Deezer είναι δυνατός παίκτης στην αγορά των ΗΠΑ. Η μουσική του βιβλιοθήκη αποτελείται από περισσότερα από 73 εκατ. κομμάτια, playlists, ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcasts. Προσφέρει δωρεάν έκδοση που περιλαμβάνει μόνο playlists με διαφημίσεις. Ιδανικά θα πρέπει να επιλέξεις είτε το Platinum, είτε το Hi-Fi πακέτο, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τα «θέλω» σου.

Amazon Music

Η συνδρομή σου στο Amazon Prime θα σου ξεκλειδώσει την υπηρεσία Amazon Music Prime, στο πλαίσιο της οποίας θα έχεις πρόσβαση σε πάνω από δύο εκατ. τραγούδια SD ποιότητας και διάφορες υπηρεσίες. Αν θες το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να εγγραφείς στο Amazon Music Unlimited για HD, UHD και spatial ποιότητα ήχου.

Apple Music

Αν διαθέτεις iPhone, πιθανότατα θα είσαι ήδη εξοικειωμένος μαζί του. Το Apple Music έρχεται με 90 εκατ. κομμάτια αποτελώντας μία εξαιρετική περίπτωση για όσους έχουν επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple (προσφέρει έξτρα λειτουργίες σε AirPods και Apple Watch). Η χρήση του Apple Music είναι μόνο επί πληρωμή ενώ υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για podcasts.

Tidal

Αν θες μία υπηρεσία που να δίνει προτεραιότητα και να σέβεται τον καλλιτέχνη, το Tidal είναι η No 1 επιλογή σου. Δεν είναι μόνο το ότι δίνει στους δημιουργούς τα υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά προσφέρει και την καλύτερη ποιότητα ήχου – Hi-Res κανείς; Η βιβλιοθήκη του περιλαμβάνει πάνω από 80 εκατ. μουσικά κομμάτια και 350 χιλιάδες βίντεο αλλά όχι podcasts.

YouTube Music

Μια συνδρομή στο YouTube Premium δε θα σε γλιτώσει απλά από τις ενοχλητικές διαφημίσεις στα βίντεο αλλά θα σου προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση και στο YouTube Music. Με 60 εκατ. τραγούδια σε σχετικά αποδεκτή ποιότητα ήχου θα καλύψει τις βασικές σου ανάγκες ενώ διαθέτει playlists και δυνατότητα συντονισμού σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όποια υπηρεσία κι αν επιλέξεις, φρόντισε να την… πλαισιώσεις με το κατάλληλο σετ ακουστικών που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια σε τέλεια ποιότητα με την ένταση στο max! Έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ ή μπες στο germanos.gr και βρες τα καλύτερα!