Save the Date: Το επόμενο Galaxy Unpacked event έρχεται στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι

2 μήνες πριν
galaxy unpacked event july 2024

10 Ιουλίου 2024! Αυτή είναι η ημερομηνία για το επόμενο Galaxy Unpacked event της SAMSUNG, και ίσως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα των τελευταίων ετών. 

Στο Παρίσι λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων όπου αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς, η SAMSUNG αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές ανακοινώσεις με βάση την παράδοση των τελευταίων ετών αλλά και των πρόσφατων εξελίξεων. Σε ότι αφορά την παράδοση, περιμένουμε να δούμε τη νέα γενιά των αναδιπλούμενων προτάσεων της εταιρείας, μια κατηγορία που η SAMSUNG κυριαρχεί από την πρώτη στιγμή με τα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip. Ο λόγος είναι φυσικά η παρουσία αναδιπλούμενης οθόνης και στα δύο μοντέλα, τα οποία έχουν διαφορετικό κοινό. Για παράδειγμα, το Galaxy Z Fold απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν μαζί τους ένα smartphone που να μπορεί να μεταμορφωθεί με μια κίνηση σε tablet, ενώ η σειρά Galaxy Z Flip συνδυάζει στυλ αλλά και μεγάλη οθόνη, καταλαμβάνοντας όμως τις μικρότερες διαστάσεις από σχεδόν την πλειοψηφία των smartphones.

Εκτός από foldable smartphones, και πάλι βασιζόμενοι στην παράδοση γνωρίζουμε ότι η SAMSUNG επιλέγει το καλοκαιρινό της Unpacked για τα αποκαλυπτήρια των νέων της tablet, τα οποία είναι μεταξύ των κορυφαίων της αγοράς στην android κατηγορία. Έτσι ο διάδοχος της σειράς tablet Galaxy Tab S9 που είδαμε ακριβώς πριν ένα χρόνο, είναι «στο τραπέζι», με μοντέλα που καλύπτουν διάφορες οικονομικές κατηγορίες.

Το ίδιο ισχύει και με τα smartwatch της εταιρείας, τη σειρά Galaxy Watch, τα οποία και αυτά παραμένουν σημαντικό κομμάτι του οικοσυστήματος της εταιρείας, με νέα μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Μάλιστα φήμες αναφέρουν την ύπαρξη ενός νέου κορυφαίου μοντέλου, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

Μιας και αναφερθήκαμε στο κεντρικό κομμάτι της wearable κατηγορίας της SAMSUNG, περιμένουμε να μάθουμε επίσης όλες τις λεπτομέρειες για το νέο «παίκτη» της κατηγορίας, το Galaxy Ring, μια πρώτη (εξωτερική) γεύση του οποίου πήραμε πριν μερικούς μήνες στη Βαρκελώνη και το MWC 2024. Τα ερωτήματα γύρω από το νέο wearable gadget είναι πολλά, με την εταιρεία να αναμένεται να απαντήσει όλα πολύ σύντομα, με το καλοκαιρινό Unpacked να αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Πλήρως επιβεβαιωμένη πάντως είναι η πληροφορία ότι στις 10 Ιουλίου 2024, όλες οι ανακοινώσεις του Galaxy Unpacked θα βρίσκονται στο G Blog και στο germanos.gr όπου και θα διαβάσεις πρώτος/η τις νέες εξελίξεις γύρω από το οικοσύστημα της SAMSUNG. Επιπλέον αν εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τις νέες συσκευές SAMSUNG και κάνεις εγγραφή στο germanos.gr, θα λάβεις εκπτωτικό κωδικό αξίας 50€ για την προπαραγγελία του νέου σου smartphone!  

Stay tuned!