Soundbars SAMSUNG για κινηματογραφικές καταστάσεις στο σαλόνι σου

1 έτος πριν
Soundbars SAMSUNG

Τα πάντα είναι έτοιμα για μία επική βραδιά με την παρέα σου στο σπίτι. Οι κολλητοί έχουν καταφθάσει, η ταινία έχει επιλεχθεί, η παραγγελία για τα απαραίτητα συνοδευτικά έχει δοθεί και το μόνο που απομένει είναι κάποιος να πατήσει το «play». Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις της τηλεόρασής σου όμως, ακόμα κι αν μιλάμε για μοντέλο τελευταίας γενιάς, θα χρειαστεί να κάνεις, ξέρεις, κάποιες παραχωρήσεις όσον αφορά στον ήχο. Με τις smart TV να γίνονται ολοένα και πιο λεπτές, μοιραία περιορίζονται και οι δυνατότητές τους στον ηχητικό τομέα -ο χώρος που έχουν στη διάθεσή τους οι κατασκευαστές για να «στριμώξουν» τα ηχεία σε μία τηλεόραση είναι πλέον ελάχιστος. Εδώ είναι λοιπόν που δείχνει την αξία του ένα soundbar.

Το soundbar ή ηχομπάρα όπως θα τη δεις να αναφέρεται, είναι ένα αξεσουάρ τηλεόρασης που πια θεωρείται must. Συνδέεται με τη smart TV σου αλλά και άλλες mobile συσκευές μέσω Bluetooth και πλαισιώνει την εικόνα που φτάνει στα μάτια σου με βαθύ, απολαυστικό και ισορροπημένο ήχο. Αν θες λοιπόν καθαρούς διαλόγους, δυναμικά μπάσα και εφέ που κόβουν την ανάσα, τότε η αγορά ενός soundbar είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ευτυχώς για ‘σένα, η SAMSUNG διαθέτει αυτή τη στιγμή τις καλύτερες προτάσεις soundbar που θα βρεις στην αγορά, οπότε οι επιλογές σου είναι πολλές και διάφορες -πάντα με βάση τα «θέλω» και το budget σου. Έλα να τις δούμε μία προς μία.

SAMSUNG HW-Q990B/EN

Η επιλογή όσων θέλουν απλά το καλύτερο χωρίς καμία διάθεση για παραχωρήσεις! Το HW-Q990B/EN αποτελεί τη ναυαρχίδα της SAMSUNG στην κατηγορία των soundbars και όπως θα διαπιστώσεις, όχι άδικα. Πρόκειται για το πρώτο σύστημα surround με τεχνολογία Dolby Atmos που συνδέεται ασύρματα, χαρίζοντάς σου πραγματικό ήχο 11.1.4 καναλιών για τη ρεαλιστικότερη εμπειρία ακρόασης που έζησες ποτέ. Το SpaceFit Sound+ προσαρμόζει τον ήχο στον χώρο σου ενώ το Q-Symphony αναλαμβάνει να συγχρονίσει soundbar και τηλεόραση για μια εμπειρία που αγγίζει το τέλειο.

SAMSUNG HW-Q930B/EN

Κάνε παιχνίδι με το HW-Q930B/EN, ένα σύστημα που θα περάσει τις οικιακές εμπειρίες ψυχαγωγίας σου σε άλλο επίπεδο. Ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία Dolby Atmos επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις τρισδιάστατο ήχο χωρίς καλώδια. Τα 9.1.4 κανάλια του δημιουργούν περιβάλλοντα που βρίθουν ρεαλισμού, εκτοξεύοντας μεταξύ άλλων τον ήχο και προς τα επάνω, έτσι ώστε να νιώθεις πως βρίσκεσαι στην «καρδιά» της δράσης. Το σύστημα έχει ρυθμιστεί από το Audio Lab της SAMSUNG στην Καλιφόρνια, είναι συμβατό με Apple AirPlay και Bixby και διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast.

SAMSUNG HW-Q800B/EN

Με ασύρματο subwoofer οκτώ ιντσών για να το τοποθετήσεις όπου σε βολεύει, το soundbar HW-Q800B/EN είναι μία εξαιρετική πρόταση που θα αναβαθμίσει κάθε εμπειρία θέασής σου. Ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία Dolby Atmos και διαθέτει ευρείας εμβέλειας tweeters που εκτοξεύουν τον ήχο προς τα επάνω για πραγματικά 3D αποτέλεσμα. Τα 5.1.2 κανάλια φτάνουν και περισσεύουν για να μετατρέψουν το σαλόνι σου σε αίθουσα κινηματογράφου ενώ η τεχνολογία Q-Symphony θα σου χαρίσει τη βέλτιστη δυνατή απόδοση με συμβατές τηλεοράσεις Samsung.

SAMSUNG HW-Q700B/EN

Με 3.1.2 κανάλια ήχου και ασύρματη τεχνολογία Dolby Atmos, το soundbar HW-Q700B/EN αποτελεί μία λύση με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης από τη SAMSUNG. Άφησε τον επιβλητικό ήχο με την υπογραφή του φημισμένου SAMSUNG Audio Lab να σε συνεπάρει και ζήσε τη μαγεία της τεχνολογίας DTS:X από την άνεση του καναπέ σου. Το δε SpaceFit Sound θα αναλάβει να ρυθμίσει την απόδοση του συστήματος έτσι ώστε ο ήχος να ανταποκρίνεται στα στάνταρ του χώρου σου. Το HW-Q700B/EN υποστηρίζει Apple AirPlay και διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast.

SAMSUNG HW-Q600B/EN

Για ‘σένα που θες το κάτι παραπάνω, το soundbar HW-Q600B/EN της SAMSUNG είναι ό,τι πρέπει. Διαθέτει 3.1.2 κανάλια ήχου, τα δύο εκ των οποίων αφορούν τα ηχεία Dolby Atmos που εκτοξεύουν τον ήχο και προς τα επάνω για μία πραγματικά τρισδιάστατη εμπειρία. Το σύστημα υποστηρίζει ακόμα τεχνολογίες DTS:X, Adaptive Sound (για δυναμική προσαρμογή του ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείς) και SAMSUNG Acoustic Beam, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχοθέαμα με εσένα στο επίκεντρο.

SAMSUNG HW-B550/EN

Για δυνατό ήχο και αξέχαστες συγκινήσεις στο σαλόνι, η ηχομπάρα HW-B550/EN της SAMSUNG συνιστά μία άριστη επιλογή. Το soundbar συνοδεύεται από ασύρματο subwoofer το οποίο χάρη στον συμπαγή του σχεδιασμό και την τεχνολογία Bluetooth, χωρά παντού δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η τεχνολογία Bass Boost και το σύστημα Adaptive Sound Lite θα δώσουν άλλη αίσθηση σε ό,τι κι αν παρακολουθείς ενώ η υποστήριξη Dolby Audio και DTS Virtual:X είναι το κερασάκι στην τούρτα.

SAMSUNG HW-B450/EN

Μία ευέλικτη αλλά απόλυτα αξιόπιστη πρόταση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σινεμά -ή γηπέδου- στο σαλόνι τους. Το soundbar HW-B340/EN διαθέτει 2.1 κανάλια ήχου και πλαισιώνεται από ασύρματο subwoofer με τεχνολογία Bass Boost για βαθύ, απολαυστικό μπάσο. Το σύστημα Adaptive Sound Lite βελτιστοποιεί τον ήχο ενώ το Game Mode είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις level up στις εμπειρίες gameplay των αγαπημένων σου video games. Χρησιμοποίησε το τηλεχειριστήριο της συμβατής τηλεόρασης Samsung σου για τον έλεγχό του.

SAMSUNG HW-S800B/EN

Αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος αλλά παρ’ όλα αυτά αναζητάς έναν τρόπο να ενισχύσεις την ηχητική απόδοση της τηλεόρασής σου, τότε το HW-S800B/EN είναι το soundbar που θα σε καλύψει απόλυτα. Ο εξαιρετικά λεπτός του σχεδιασμός του επιτρέπει να ταιριάζει με κάθε τηλεόραση, ακόμα κι αν αυτή βρίσκεται σε βάση τοίχου. Το συμπαγές subwoofer ολοκληρώνει την όλη εμπειρία, με την ασύρματη τεχνολογία Dolby Atmos να γεμίζει τον χώρο σου με βαθύ, απολαυστικό αλλά απόλυτα ισορροπημένο ήχο χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίων.

SAMSUNG HW-S60B/EN

Κομψό, λιτό και συμπαγές, το soundbar HW-S60B/EN της SAMSUNG είναι μία έξυπνη λύση για κάθε χώρο και τηλεόραση. Υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X για τρισδιάστατο ήχο, καθώς επίσης και Wireless Dolby Atmos Surround για να μη μπλέκεις με καλώδια. Τα πλευρικά του ηχεία αναλαμβάνουν να εκτοξεύσουν τον ήχο και προς τα πλάγια έτσι ώστε εκείνος να σε περιβάλλει για πραγματικές surround εμπειρίες. Με 5.0 κανάλια, τέσσερα woofers και τρία tweeters, το HW-S60B/EN είναι εφοδιασμένο με κεντρικό ηχείο και ενεργό ενισχυτή φωνής (AVA) για καθαρούς διαλόγους.

SAMSUNG HW-S61B/EN

Κάνε τη διαφορά με το soundbar HW-S61B/EN της SAMSUNG. Μια επιλογή που ξεχωρίζει πολύ πριν πατήσεις το «on», χάρη στον λιτό αλλά κομψό σχεδιασμό της και το πάλλευκο χρώμα της, είναι τύπου all-in-one αφού στο συμπαγές σώμα της χωρά τέσσερα woofers και τρία tweeters. Υποστηρίζει τεχνολογίες Wireless Dolby Atmos, Dolby Atmos και DTS Virtual:X καθώς και τεχνολογία Q-Symphony για πλήρη συγχρονισμό με τη συμβατή τηλεόραση SAMSUNG σου.