Στις 12 Σεπτεμβρίου η επόμενη μεγάλη παρουσίαση της Apple

7 μήνες πριν
Apple wonderlust event

Το μεγαλύτερο ίσως event της APPLE για το 2023, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος.

Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια -με ελάχιστες εξαιρέσεις-, η APPLE διοργανώνει δύο μεγάλες παρουσιάσεις μέσα στο φθινόπωρο, με αυτή του Σεπτεμβρίου να είναι η σημαντικότερη αφού σ’αυτή παραδοσιακά ανακοινώνεται το νέο iPhone. Όπως και τις προηγούμενες φορές, η ανακοίνωση της εκδήλωσης συνοδεύεται από μια πρόσκληση η οποία εκτός από μια διαφορετική έκδοση του λογότυπου της APPLE, συνοδεύεται φέτος από τη λέξη Wonderlust, χωρίς κάποια άμεση σύνδεση με τις ανακοινώσεις.

Στις αντίστοιχες παρουσιάσεις πέρσι και πρόπερσι, η APPLE προχώρησε στο λανσάρισμα της σειράς iPhone 14 και iPhone 13 αντίστοιχα. Ειδικά πέρσι, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max ξεχώρισαν για την πλήρη κατάργηση του notch, της ειδικής εγκοπής στο άνω μέρος της οθόνης, η οποία αντικαταστάθηκε από το πιο εμφανίσιμο (και χρήσιμο) Dynamic Island. Πάντως μία από τις πιθανές αλλαγές των νέων iPhone όποτε αυτά ανακοινωθούν, αναμένεται να αφορούν τη θύρα φόρτισής τους η οποία θα πρέπει να είναι USB-C εξαιτίας της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας η οποία θα τεθεί σε ισχύ από το 2024. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, η APPLE θα αφήσει πίσω της την Lightning θύρα μετά από 10 χρόνια.

Εκτός των νέων iPhone, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ίδια παρουσίαση και τις νέες εκδόσεις των APPLE Watch. Και πάλι πέρσι, η σχετική εκδήλωση έκρυβε μια έκπληξη, με την APPLE να παρουσιάζει το APPLE Watch Ultra, απευθυνόμενη σε ένα κοινό πιο ενεργά ασχολούμενο με τη γυμναστική και τα σπορ, το οποίο επιθυμεί καλύτερες και πιο χρήσιμες μετρήσεις.

Μπορεί τα παραπάνω να αποτελούν εικασίες, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος το G Blog θα σου μεταφέρει άμεσα όλες τις ανακοινώσεις από την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της APPLE. Ραντεβού λοιπόν εδώ στις 12 Σεπτεμβρίου για όλες τις εξελίξεις!