Στις 26 Ιουλίου το πολυαναμενόμενο Galaxy Unpacked της SAMSUNG

9 μήνες πριν
Samsung Galaxy Unpacked join the flip side

Έφτασε η ώρα για το επόμενο Galaxy Unpacked της SAMSUNG, ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο της τεχνολογίας. 

Η SAMSUNG ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ότι η επόμενη μεγάλη παρουσίασή της θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου, όπου για πρώτη φορά ένα τέτοιο event θα διεξαχθεί στη Σεούλ της Κορέας. Η χώρα από την οποία άλλωστε προέρχεται και η SAMSUNG, είναι “ένα μέρος όπου η παραδοσιακή κουλτούρα συναντά το φουτουριστικό όραμα, εμπνέοντας τις παγκόσμιες τάσεις και την προηγμένη καινοτομία”. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο samsung.com/gr, στο SAMSUNG Newsroom καθώς και στο κανάλι της SAMSUNG στο YouTube, στις 2:00μμ ώρα Ελλάδος.

Το καλοκαιρινό Galaxy Unpacked event της SAMSUNG αν και γίνεται λίγο νωρίτερα απ’ ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, αναμένεται να αποτελέσει την ευκαιρία να δούμε πολλά νέα προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια η SAMSUNG χρησιμοποιεί το καλοκαιρινό Unpacked για παρουσιάσει τη νέα γενιά των αναδιπλούμενων smartphone της, τις σειρές Galaxy Z Flip και Galaxy Z Fold. Άλλωστε προς μια τέτοια εξέλιξη συνηγορεί και η ίδια πρόσκληση που συνοδεύει την ανακοίνωση του Unpacked, η οποία εμφανίζει από τα πλάγια μια αναδιπλούμενη συσκευή που μοιάζει πολύ με το Galaxy Z Flip ενώ και το σλόγκαν να «γίνουμε μέρος του Flip Side» είναι ένα ακόμη στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Αποτελώντας ίσως τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αναδιπλούμενων smartphone στον κόσμο, η SAMSUNG μέσω των δύο σχετικών σειρών, προσφέρει την απόλυτη επιλογή αρχικά για τους power users που θέλουν να μεταφέρουν μία συσκευή και όχι δύο (smartphone, tablet). Παράλληλα η δεύτερη πρόταση της εταιρείας απευθύνεται σε όσους θέλουν το smartphone τους να έχει μεγάλη οθόνη, με τις διαστάσεις της συσκευής όμως να είναι πολύ μικρότερες απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Αν και τα smartphones κλέβουν πάντα τα βλέμματα, εντούτοις σε άλλα Unpacked events έχουμε δει το «φρεσκάρισμα» και άλλων κατηγοριών στις οποίες η SAMSUNG έχει έντονη παρουσία. Μία από αυτές είναι τα smartwatches όπου η σειρά Galaxy Watch5 έχει κάνει αίσθηση στην αγορά ενώ το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία των tablets, όπου αντίστοιχα η σειρά Galaxy Tab S βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της android κατηγορίας, καλύπτοντας με διαφορετικά μοντέλα όλα τα βαλάντια.

Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει η SAMSUNG στις 26 Ιουλίου ενώ εσύ μείνε συντονισμένος την ίδια μέρα στο G Blog και κάνε την εγγραφή σου από τώρα για να μάθεις πρώτος όλες τις εξελίξεις γύρω από τις ανακοινώσεις του event!