Τα φορητά Bluetooth ηχεία της POLAROID ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

10 μήνες πριν
POLAROID Bluetooth ηχεία

Σίγουρα γνωρίζεις τις φωτογραφικές μηχανές της POLAROID, όμως ήρθε η ώρα να δεις από κοντά και τα νέα εκπληκτικά Bluetooth ηχεία της εταιρείας, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Αρχικά το POLAROID P1 συνδυάζει ρετρό στυλ και δυνατότητες, ενώ θα το βρεις σε 4 χρώματα (μαύρο, μπλε, κόκκινο και κίτρινο). Το P1 ξεχωρίζει για τις μικρές του διαστάσεις κάνοντάς το πλήρως φορητό αφού χωράει άνετα ακόμα και στην τσάντα σου, ενώ προστατεύεται από σταγόνες νερού εξαιτίας της πιστοποίησης IPX5 που υποστηρίζει. 

Το μικρό του μέγεθος σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα για την ποιότητα της αγαπημένης σου μουσικής, η οποία διακρίνεται για την ένταση και την καθαρότητά της. Μπορείς να το συνδέσεις μέσω Bluetooth όχι μόνο με το smartphone αλλά και με το tablet ή το φορητό σου υπολογιστή.  Μάλιστα απλά ακουμπώντας δύο POLAROID P1 μεταξύ τους, δημιουργείς πανεύκολα μια στέρεο πρόταση για ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις.

Η αυτονομία του P1 φτάνει ακόμα και τις 10 συνεχόμενες ώρες ώστε να είναι διαρκώς γεμάτο ενέργεια όπως κι εσύ! Με τιμή 59,9€, η εισαγωγική πρόταση της POLAROID στην κατηγορία αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά.

Για πιο ανεβασμένα πράγματα, ρίξε μια ματιά στο POLAROID P2, που ξεχωρίζει με τη σειρά του αφού είναι δύο φορές πιο ισχυρό από το POLAROID P1, χωρίς να χάνει καθόλου το φορητό του χαρακτήρα. Το P2 αποτελεί την πρώτη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στη σειρά που συνεργάζεται με όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής POLAROID Music, επιτρέποντάς σου να ανακαλύψεις νέα μουσική περιηγούμενος στους αγαπημένους σου διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με ένα απλό γύρισμα του αναλογικού επιλογέα. Στη LED οθόνη θα παρατηρήσεις τις ενδείξεις που προβάλλονται με μία απλή ματιά ενώ στο πάνω μέρος βρίσκεται ένα φυσικό κουμπί με το εικονίδιο της καρδιάς προκειμένου να αναγνωρίζεις και να αποθηκεύεις άμεσα τα τραγούδια που αγαπάς, χωρίς να αγγίξεις καν το smartphone σου.

Η αυτονομία του POLAROID P2 φτάνει τις 15 ώρες ενώ υποστηρίζει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IPX5 για προστασία από σταγόνες νερού. Η αυτονομία του αναμενόμενα κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά του P1 (15 ώρες) ενώ και εδώ υποστηρίζεται η stereo λειτουργία φτάνει απλά να ακουμπήσουν δύο POLAROID P2 μεταξύ τους. Διατίθεται σε 4 χρώματα (μπλε, κόκκινο, μαύρο και κίτρινο) με τιμή 139 €.

Τέλος το POLAROID P3 ακολουθεί τη ρετρό αισθητική των μικρότερων μοντέλων, δίνοντας απόλυτη έμφαση στην ένταση και τη φορητότητα. Σε ότι αφορά την αισθητική του, θυμίζει κλασσικό ηχοσύστημα με φουτουριστικές πινελιές ενώ μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα χάρη στη μεταλλική λαβή του. 

Στην ενσωματωμένη LED οθόνη του P3 θα παρατηρήσεις τις ενδείξεις που προβάλλονται με μία απλή ματιά, ενώ μέσω της εφαρμογής POLAROID Music θα βιώσεις πλήρη λειτουργικότητα έχοντας πρόσβαση στις ρυθμίσεις του και θα κάνεις πιο απλή και όμορφη την καθημερινότητά σου! Υποστηρίζει ακόμα την πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής POLAROID Music App, που σημαίνει ότι μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις νέα μουσική μέσω των αγαπημένων σου διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, επιλέγοντας πολύ εύκολα αυτόν που θέλεις. 

Όπως πάντα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις και τις δημοφιλείς Instant κάμερες της εταιρείας όπως τη POLAROID Go και την POLAROID Now iType που σου επιτρέπουν να εκτυπώνεις άμεσα τις φωτογραφίες σου. Συνδυάζοντας την αίσθηση του θρυλικού αρχικού μοντέλου με τη σύγχρονη λειτουργικότητα, και οι δύο κάμερες επιτρέπουν τις γρήγορες λήψεις, ενσωματώνοντας σύστημα διπλού φακού αυτόματης εστίασης για το καλύτερο αποτέλεσμα με τον ελάχιστο δυνατό κόπο.

Έλα μια βόλτα από το κοντινότερο σου κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά τα νέα φορητά Bluetooth ηχεία της POLAROID και όχι μόνο!