Τα Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 και Galaxy Tab S9 Series της SAMSUNG είναι εδώ!

8 μήνες πριν
Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 and Galaxy Tab S9

Αναμονή τέλος! Τα νέα foldables, smartwatches και tablets της SAMSUNG που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Unpacked event, είναι πλέον διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

SAMSUNG Galaxy Z Flip5

Το Galaxy Z Flip5, η νέα γενιά του στιλάτου και πιο δημοφιλούς αναδιπλούμενου smartphone στον κόσμο είναι εδώ, αποτελώντας πάντα το καλύτερο εργαλείο αυτοέκφρασης που χωρά στην τσέπη σου! Με πανέμορφο επίπεδο σχεδιασμό που δεν αφήνει κενά κατά τη δίπλωση, το νέο Flip αφήνει στόματα ανοιχτά αρχικά με τη φοβερή εξωτερική του οθόνη των 3,4” με την οποία μπορείς να τρέξεις μια σειρά από widgets, να πραγματοποιήσεις κλήσεις και να δεις άμεσα τις ειδοποιήσεις σου χωρίς να χρειαστεί να ξεδιπλώσεις την οθόνη. Όταν όμως η ώρα έρθει, ετοιμάσου να “ξεδιπλώσεις” τη δεύτερη οθόνη των 6,7” που απογειώνει την εμπειρία, και όλα αυτά σε διαστάσεις τόσο μικρές που το καθιστούν ίσως το πιο μικρό smartphone της αγοράς, ένα από τα πλεονεκτήματα των αναδιπλούμενων smartphone.

Πάντα εξαιρετικά φορητό, χωράει πανεύκολα στην τσέπη σου ενώ μην ανησυχείς καθόλου για την αντοχή του, αφού η SAMSUNG έχει φροντίσει γι’αυτό. Σώμα από αλουμίνιο, προστασία των δύο οθονών με Gorilla Glass Victus 2 και αδιαβροχοποίηση μέσω του προτύπου IPX8 είναι οι λόγοι που δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις καθόλου για την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Στο εσωτερικό η SAMSUNG εξοπλίζει το Galaxy Z Flip5 με τον πιο σύγχρονο επεξεργαστή σε SAMSUNG smartphone, το Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις. Το σύστημα διπλών καμερών στα 12MP υπόσχεται κορυφαίες λήψεις φωτογραφιών και βίντεο ενώ το μοναδικό form factor του νέου Flip σου επιτρέπει να βγάλεις selfies με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

SAMSUNG Galaxy Z Fold5

Επόμενη στάση το αγαπημένο smartphone των power user (και όχι μόνο), το SAMSUNG Galaxy Z Fold5. Πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, το νέο Fold διαθέτει νέο μηχανισμό αναδίπλωσης που εξαφανίζει το κενό όταν η οθόνη είναι διπλωμένη. Με premium συμμετρικό σχεδιασμό, το Fold5 είναι πιο φορητό από ποτέ ενώ διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας με το Flip5 για απροβλημάτιστη χρήση και τουλάχιστον 200.000 αναδιπλώσεις που ισοδυναμούν με πολλά χρόνια χρήσης. Η εξωτερική οθόνη των 6,2” τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X εντυπωσιάζει και φέτος με τις δυνατότητές της, υποστηρίζοντας ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz.

Φυσικά όλα τα λεφτά είναι η εσωτερική απίστευτη οθόνη των 7,6” που μετατρέπει το Fold5 από smartphone σε tablet με μία κίνηση. Η SAMSUNG καταφέρνει να κάνει πιο φωτεινή την οθόνη για εύκολη ανάγνωση του περιεχομένου της σε εξωτερικό χώρο, υποστηρίζοντας παράλληλα και το S Pen που ενισχύει τον παραγωγικό χαρακτήρα της συσκευής. Μάλιστα μπορείς να τοποθετήσεις το S Pen στη νέα θήκη κάλυμμα για εύκολη εύρεση, μια θήκη που φέτος είναι κατά 28% λεπτότερη. 

Το Galaxy Z Fold5 δεν θα μπορούσε να μην συνοδευόταν από κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το Snapdragon 8 Gen 2 chipset της Qualcomm, που συνοδεύεται από 12GB RAM και αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φτάσει το 1TB. Οι επιδόσεις της συσκευής την τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις της αγοράς ενώ η αναπαραγωγή παιχνιδιών και ταινιών σε αυτή την οθόνη είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη SAMSUNG να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο λογισμικό κάθε συσκευής, και σίγουρα το νέο Fold δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το ανανεωμένο Flex mode panel μπορείς να βλέπεις, να σχολιάζεις και να ελέγχεις όλο το περιεχόμενό σου ταυτόχρονα, ενώ παραμένει πάντα η δυνατότητα για τοποθέτηση πολλαπλών παραθύρων στην οθόνη, με καλύτερη απόκρυψη και εμφάνιση των pop-ups. 

SAMSUNG Galaxy Watch6 Series

Κεντρικό κομμάτι του οικοσυστήματος της SAMSUNG είναι και τα smartwatches, με την εταιρεία να παρουσιάζει τη σειρά SAMSUNG Galaxy Watch6. Έτσι τα Galaxy Watch6 και Watch6 Classic απευθύνονται σε όσους φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση και σε όσους θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο των wearables. 

Με μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατότητα για άμεσες αλλαγές στην εμφάνιση μέσα από εκατοντάδες επιλογές σε λουράκια και προσόψεις, τα νέα Galaxy Watch6 φέρνει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ στη σειρά ενώ στο Classic μοντέλο επιστρέφει και η περιστρεφόμενη στεφάνη που δίνει ίσως τον καλύτερο τρόπο πλοήγησης στα μενού ενός smartwatch. Η SAMSUNG είναι υπεύθυνη για το διπύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό και των δύο μοντέλων, φέρνοντας πολύ καλύτερες επιδόσεις και αυτονομία εξαιτίας της μεγαλύτερης μπαταρίας.

Το Galaxy Watch6 παρακολουθεί το βραδινό σου ύπνο, εμφανίζοντας μια σειρά από διαπιστώσεις για να σε βοηθήσουν σε ένα καλύτερο ύπνο. Για την άσκηση σου, διαθέτει μια εξατομικευμένη ζώνη καρδιακών παλμών εμφανίζοντας και σ’ αυτή την περίπτωση αναλυτικά στοιχεία ενώ το σύστημα αισθητήρων αναλαμβάνει να παρακολουθεί στενά την ευεξία σου κάθε μέρα. Σύνθεση σώματος, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, ηλεκτροκαρδιογράφημα, προηγμένη παρακολούθηση κύκλου και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση εντοπισμού ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά υγείας που προσφέρουν τα νέα smartwatch της SAMSUNG, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σώσουν και ζωές!

SAMSUNG Galaxy Tab S9 Series

Από τις ανακοινώσεις του καλοκαιρινού Unpacked της SAMSUNG δεν θα μπορούσε να λείπει και η σειρά SAMSUNG Galaxy Tab S9, η κορυφαία σειρά tablet της εταιρείας και μια από τις κορυφαίες γενικότερα στην αγορά. Αποτελούμενη από τρία μοντέλα, τα Galaxy Tab S9 (11”), Galaxy Tab S9+ (12,4”) και Galaxy Tab S9 Ultra (14,6”), η νοτιοκορεατική εταιρεία εντυπωσιάζει με τον premium σχεδιασμό όλων των μοντέλων και την ανθεκτικότητά τους αφού φέτος για πρώτη φορά Galaxy Tablet & S Pen είναι αδιάβροχα με πιστοποίηση IP68

Και τα τρία μοντέλα διακρίνονται για τις εντυπωσιακές Dynamic AMOLED 2X οθόνες τους, με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά, και την ενσωμάτωση αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για ασφαλή πρόσβαση με βάση τα βιομετρικά σου στοιχεία. Η ανάγνωσή τους σε εξωτερικό χώρο ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια γίνεται πολύ εύκολα, ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται η εκπομπή του μπλε φωτός το βράδυ για πιο εύκολο ύπνο. Το πάχος των συσκευών είναι εξαιρετικά μικρό (από 5,5 χιλ. έως 5,9) όπως και το βάρος τους κάνοντας τα ιδανικά για μεταφορά.

Όπως και οι προηγούμενες γενιές έτσι και η φετινά σειρά του Galaxy Tab S9 είναι ιδανική για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου όχι μόνο εξαιτίας της οθόνης αλλά και της παρουσίας 4 ηχείων, που προσφέρουν κορυφαίο ήχο με τη βοήθεια της AKG. Η SAMSUNG εξοπλίζει και τα τρία μοντέλα με κορυφαία specs όπως το Snapdragon 8 Gen 2 chipset της Qualcomm, συνοδευόμενο από 8GB και 12GB μνήμη και αποθηκευτικό χώρο που φτάνει ακόμα και το 1TB στην περίπτωση του Ultra. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται μάλιστα με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM στα 16GB.

Εκτός από κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας, η σειρά Galaxy Tab S9 αποτελεί και εργαλείο παραγωγικότητας, με τη SAMSUNG να περιλαμβάνει μέσα στη συσκευασία το αναβαθμισμένο S Pen ενώ το πληκτρολόγιο κάλυμμα SAMSUNG Black Book Cover Keyboard Slim, που διατίθεται ως ΔΩΡΟ με την απόκτηση του Tablet στο λανσάρισμα του προϊόντος για το διάστημα 11/8 έως και 30/09το μετατρέπει με μια κίνηση σε laptop. Κορυφαίες εφαρμογές του χώρου όπως το LumaFusion, Clip Studio Paint και ArcSite κυκλοφορούν ειδικές βελτιστοποιημένες εκδόσεις για τα νέα tablets της SAMSUNG, προκειμένου να αναδείξουν τον καλλιτέχνη μέσα σου.

Διαθέσιμες είναι και εκδόσεις με υποστήριξη eSIM για πρόσβαση στο Internet από παντού ενώ το κορυφαίο λογισμικό της εταιρείας σου επιτρέπει να επιβλέπεις και να ελέγχεις τη χρήση των tablet από τα παιδιά σου.

Επισκέψου σήμερα το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το germanos.gr και κάνε δική σου μια από τις νέες Unpacked συσκευές της SAMSUNG, ή γιατί όχι...και ΟΛΕΣ! Οι λόγοι είναι πολλοί:

Αν αποκτήσεις οποιαδήποτε έκδοση των SAMSUNG Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 έως 31/8, παίρνεις ΔΩΡΟ 6μηνη συνδρομή στο COSMOTE TV Full Pack* ενώ αν επιλέξεις να συνοδεύσεις το νέο σου Galaxy Z Flip5/Fold5 με συνδυαστική αγορά ενός εκ των νέων SAMSUNG Galaxy Watch6 Series έχεις όφελος έως 20%! Το όφελος της συνδυαστικής αγοράς ισχύει έως και 30/09.

Αν πάλι σε κέρδισαν τα νέα tablet SAMSUNG Galaxy Tab S9 series, σου θυμίζουμε πως με την απόκτησή τους έως και 30/09 έχεις ΔΩΡΟ το SAMSUNG Black Book Cover Keyboard Slim και το μετατρέπεις μεμιάς σε laptop για φουλ παραγωγικότητα.

Μην ξεχνάς! Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου έως και 31/08 με δόσεις ΧΩΡΙΣ κάρτα και ΔΩΡΟ τους τόκους ενώ έχεις επιπλέον οφελος κερδίζοντας G App πόντους.

Θέλεις και άλλους λόγους για να τα κάνεις δικά σου;

 

*λαμβάνεις SMS με ένα μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης και τα βήματα που ακολουθείς.