Τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 έφτασαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Κάν’ τα δικά σου & κέρδισε ΜΟΝΟ ΕΔΩ cashback 10% με payzy by COSMOTE!

1 έτος πριν
SAMSUNG Galaxy S23

Η νέα σειρά SAMSUNG Galaxy S23, όπως μας την παρουσίασε η SAMSUNG στο Galaxy Unpacked την 1η Φεβρουαρίουβρίσκεται πλέον στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr, φέρνοντας έναν συνδυασμό δύναμης, ποιότητας στη φωτογραφία και μεγάλης αυτονομίας, στα χέρια σου.

Μάλιστα, κάνοντας την αγορά σου μέσω του germanos.gr ή σε ένα κατάστημα, μπορείς να επωφεληθείς μιας εξαιρετικής αποκλειστικής ενέργειας. Απόκτησε το SAMSUNG Galaxy S23 που θέλεις πληρώνοντας μέσω payzy by COSMOTE και θα λάβεις το 10% της αξίας της αγοράς σου ως επιστροφή σε ευρώ, για να τα ξοδέψεις όπως και όπου θες, χωρίς περιορισμούς!

Όμως, τι ακριβώς προσφέρουν τα νέα Galaxy S23; Έναν μικρό… γαλαξία δυνατοτήτων, στην παλάμη σου! Για αρχή, όλη η σειρά εξοπλίζεται με φανταστική κάμερα που επιτρέπει επαγγελματικού επιπέδου λήψεις, σε σκοτάδι και φως, με χαρακτηριστική σταθερότητα και καθαρότητα. Ωστόσο, το SAMSUNG Galaxy S23 Ultra πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας πανίσχυρη κάμερα 200MP, για λεπτομερείς φωτογραφίες όπως δεν τις έχεις ξαναδεί σε smartphone. Σε αντίστοιχα επίπεδα βρίσκεται και η λήψη βίντεο, με εξαιρετική απόδοση από όλα τα μοντέλα, ικανή για δημιουργία επαγγελματικού αποτελέσματος. Καλύτερη απόδειξη γι' αυτό, η μίνι ταινία Behold που την σκηνοθέτησε ο γνωστός σκηνοθέτης Sir Ridley Scott, ο δημιουργός των Alien, Blade Runner, Gladiator και The Martian.

 

Παράλληλα, η σειρά υποδέχεται τον Snapdragon 8 Gen 2, το καλύτερο τσιπ της γνωστής εταιρείας, που έρχεται να προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόκριση σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Άνοιξε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, απόλαυσε το multitasking και πήγαινε από παράθυρο σε παράθυρο τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις την μετάβαση.

Παίξε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και σταθερή απόδοση, για δράση που κυλάει ομαλά. Με οθόνες Dynamic AMOLED 2x, τα χρώματα και η αντίθεση προδίδουν τρομερή φυσικότητα στην εικόνα, κάνοντας την παρακολούθηση ταινιών και σειρών, αλλά και το gaming, σκέτη απόλαυση. Από το πιο μικρό SAMSUNG Galaxy S23, με οθόνη 6.1” και το μεσαίου μεγέθους SAMSUNG Galaxy S23+ με οθόνη 6.6”, μέχρι το SAMSUNG Galaxy S23 Ultra των 6.8” που υποστηρίζει ακόμη και το S Pen, υπάρχει μια επιλογή για κάθε γούστο.

Εννοείται, βέβαια, πως οι βελτιώσεις επεκτείνονται και στην αυτονομία. Είτε λόγω του αναβαθμισμένου επεξεργαστή που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, είτε λόγω της αναβαθμισμένης μπαταρίας, η σειρά SAMSUNG Galaxy S23 προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης μεταξύ των φορτίσεων για να χρησιμοποιείς το κινητό περισσότερο και να… ψάχνεις πρίζα όσο λιγότερο γίνεται.

Οπότε, τι περιμένεις; Έλα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr, βρες το SAMSUNG Galaxy S23 που σου αρέσει και κάν’ το δικό σου με payzy by COSMOTE και κέρδισε cash back  το 10% της αξίας  του σε ευρώ!

Η ενέργεια "10% payzy by COSMOTE" ισχύει 17/2-9/3/2023. Όροι ενέργειας στα www.germanos.gr & www.payzy.gr.