TCL: Ανακοίνωσε τα νέα 40 R 5G, 40 SE και 408 και μαζί τα ακουστικά MOVEAUDIO Air (CES 2023)

1 έτος πριν
TCL 40 R 5G

Στο πλούσιο και εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας TCL -γεμάτο με προϊόντα τεχνολογίας NTXVISION συμπεριλαμβανομένων και των νέων headsets επαυξημένης/μικτής πραγματικότητας- συναντήσαμε τρεις από τις νέες συσκευές της που πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους και στην ελληνική αγορά σε ελκυστικές τιμές: τα κινητά TCL 40 R 5G, TCL 40 SE και TCL 408. Την πρώτη γεύση από τις ανακοινώσεις την είχαμε πάρει βέβαια από την παρουσίαση της εταιρείας στην CES μια μέρα νωρίτερα.

Οι τρεις συσκευές βασίζονται στην ίδια σχεδιαστική γλώσσα, έχουν τεχνολογία οθόνης NXTVISION, μπαταρία τουλάχιστον 5.000 mAh με τεχνολογία έξυπνης φόρτισης και τριπλή κύρια κάμερα με AI ανάλυσης 50 MP (η κύρια κάμερα συνοδεύεται συνήθως από έναν αισθητήρα βάθους 2 MP και από μία κάμερα ειδικά σχεδιασμένη για λήψεις macro ανάλυσης 2 MP).

Το ακριβότερο και πιο προηγμένο από τα τρία κινητά είναι το TCL 40 R 5G, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 7nm με ενσωματωμένο μόντεμ 5G. Διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών τεχνολογίας NXTVISION και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 5.000 mAh και υποστηρίζει την ιδιόκτητη τεχνολογία έξυπνης φόρτισης της TCL. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι το ιδανικό smartphone για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία συσκευή που να προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες συνδεδεμένες εμπειρίες.

Για όσους αποζητούν μεγάλη οθόνη για άνετη κατανάλωση περιεχομένου και ομαλή εμπειρία πλοήγησης στο Internet και στα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρεία σχεδίασε το TCL 40 SE. Πρόκειται για μία συσκευή με μεγάλη οθόνη 6,75 ιντσών HD+ τεχνολογίας NTXVISION με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η οποία συνοδεύεται από διπλά στερεοφωνικά ηχεία για μία εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία. Το TCL 40 SE διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με AI, εμπρόσθια κάμερα 8MP και μπαταρία με χωρητικότητα 5.010 mAh που υποστηρίζει έξυπνη φόρτιση. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 4GB RAM και 128GB storage ή από 6GB RAM και 256GB storage στην ακριβότερη έκδοση.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το ιδανικό κινητό για όσους επιθυμούν να τραβούν φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια είναι το TCL 408. Η συσκευή εφοδιάζεται με μία υβριδική υπερ-κάμερα όπως την ονομάζει η TCL (hyper camera), η οποία συνδυάζεται έναν μεγάλο αισθητήρα 50 MP με ένα σύστημα φακού σχεδιασμένου ειδικά για λήψεις macro. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την TCL είναι φωτογραφίες εξαιρετικά υψηλής λεπτομέρειας που σε αφήνουν άναυδο. Το TCL 408 διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,6 ιντσών (HD+), διπλά στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία 5.000mAh που υποστηρίζει έξυπνη φόρτιση και αποθηκευτικό χώρο 64GB.

Τα ακουστικά MOVEAUDIO Air είναι τα νέα true wireless earbuds της εταιρείας, τα οποία είναι αδιάβροχα (καλύπτουν τις προδιαγραφές IPX4) και διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ενσωματώνουν τέσσερα βελτιστοποιημένα με AI μικρόφωνα). Οι οδηγοί 10mm Hybrid PU+PET με επίστρωση τιτανίου προσφέρουν κρυστάλλινο και ισορροπημένο ήχο ενώ η αυτονομία τους αγγίζει τις 9 ώρες (32 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης που ενσωματώνει βεβαίως μπαταρία). Τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχουν άνετη εφαρμογή ακολουθώντας «stem design».