Νέες δυνατότητες για το Samsung Galaxy S21 FE 5G

2 έτη πριν
smartphones

Η αλήθεια είναι πως η CES δε φημίζεται για τις ανακοινώσεις smartphones της. Οι κατασκευαστές άλλωστε προτιμούν γι’ αυτές το MWC που είθισται να λαμβάνει χώρα λίγες βδομάδες αργότερα στη Βαρκελώνη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη Samsung από το να παρουσιάσει το Galaxy S21 FE 5G, τη νέα, φρεσκαρισμένη έκδοση του S21 5G της, όπως άλλωστε έκανε και με προηγούμενες συσκευές της, πάντα στη λογική των «FE» κυκλοφοριών.

Το Galaxy S21 FE 5G λοιπόν κυκλοφορεί από σήμερα στη χώρα μας για να «πατήσει» στο κόνσεπτ του Galaxy S20 FE συνδυάζοντάς το με ορισμένα στοιχεία από το Galaxy S21 5G, στο πλαίσιο ενός προσιτού οικονομικά πακέτου. Η οθόνη της συσκευής είναι μία Dynamic AMOLED 2X στις 6,4 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και υποστήριξη HDR10+. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 888 (είναι το ίδιο SoC με το Galaxy S21 5G) με 6 ή 8 GB RAM και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει κανείς.

Η Samsung στηρίζεται σε τριπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος, με τον κύριο αισθητήρα να έχει ανάλυση 12MP (f/1.8), την ίδια που έχει και ο υπερευρυγώνιος φακός των 12MP. Τέλος υπάρχει και ο τηλεφακός στα 8MP που δίνει καλά αποτελέσματα ενώ για τις selfies σας, θα στηριχτείτε σε μια πολύ καλή κάμερα των 32MP .Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι και το συνοδευτικό λογισμικό θα σας ικανοποιήσουν πλήρως με τις διαθέσιμες επιλογές, ειδικά όσους αναζητούν χαρακτηριστικά Vlogging, όπως ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο της εμπρόσθιας και πίσω κάμερας. Η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP68 ενώ η μπαταρία της είναι χωρητικότητας 4500 mAh. Σημείωσε ότι τρέχει Android 12 το οποίο πλαισιώνεται από το One UI 4.0 (όντας ένα από τα πρώτα Galaxy smartphones που τρέχουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google).

Όπως αναφέραμε, το Samsung Galaxy S21 FE είναι διαθέσιμο από σήμερα στη χώρα μας, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2.