Τον Μάρτιο του 2024 η πιθανή κυκλοφορία του Apple Vision Pro

4 μήνες πριν
young man using Apple Vision Pro

Όταν η APPLE ανακοίνωσε το Vision Pro, παρείχε πολλές πληροφορίες για το νέο πολυαναμενόμενο hardware. Ωστόσο, κάτι που παρέλειψε η εταιρεία από το Cupertino, ήταν μια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, προσφέροντας μόνο ένα γενικό χρονικό διάστημα για “τις αρχές του 2024”. Ωστόσο, μια νέα αναφορά μπορεί να βοηθήσει στο να κάνει λίγο πιο συγκεκριμένο αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας.

Έτσι η APPLE φαίνεται να στοχεύει στον Μάρτιο του 2024 για την κυκλοφορία του νέου της headset μικτής πραγματικότητας, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η έγκυρη αυτή πηγή σχετικά με ειδήσεις που αφορούν την APPLE, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Vision Pro τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, αλλά εξακολουθεί να ετοιμάζει τα σχέδια διανομής και να διεξάγει τελικές δοκιμές συσκευών.

Αναμένεται ότι το headset της APPLE θα κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ με άλλες περιοχές να ακολουθούν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο μακριά θα είναι η παγκόσμια κυκλοφορία, αλλά λέγεται ότι χώρες όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες αναμένεται να λάβουν τη συσκευή μέχρι το τέλος του έτους. Αναμένεται ότι η APPLE θα χρησιμοποιήσει ένα από τα events στην αρχή του έτους για να προωθήσει περαιτέρω τη συσκευή.

Με το headset να κοστίζει $3499, το Vision Pro θα είναι εκτός budget για τους περισσότερους από το τυπικό κοινό της APPLE. Ο στόχος για την εταιρεία φαίνεται να είναι οι προγραμματιστές και άλλοι επαγγελματίες στο χώρο εργασίας, αλλά όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση έτσι και τώρα αναμένεται ότι αρκετοί ενθουσιώδεις καταναλωτές θα βρουν έναν τρόπο να δικαιολογήσουν την αγορά.

Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η APPLE εργάζεται σε μια συνέχεια του Vision Pro με την ονομασία Project Alaska. Αναμένεται ότι το Project Alaska θα είναι φθηνότερο από το Vision Pro και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2025 ή στις αρχές του 2026.