XIAOMI 13T Series από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ με πλούσια δώρα

7 μήνες πριν
XIAOMI 13T Series

Τα νέα XIAOMI 13T και XIAOMI 13T Pro που παρουσιάστηκαν στο Βερολίνο πριν λίγες ημέρες, είναι από σήμερα διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, 

Τα δύο κορυφαία smartphones της κινεζικής εταιρείας, συνδυάζουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, με μια εξαιρετική τιμή, ενώ η όλη πρόταση γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα αν συνδυαστεί με την προωθητική ενέργεια των πρώτων ημέρων. Συγκεκριμένα αν προμηθευτείς οποιοδήποτε από τα δύο μοντέλα, παίρνεις εντελώς δωρεάν το Redmi Pad SE tablet της εταιρείας, το οποίο ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του και τη μεγάλη οθόνη των 11”, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz.

Λίγα λόγια όμως και για τα δύο smartphones της XIAOMI τα οποία μοιράζονται εμφάνιση και αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως την οθόνη των 6,67”, τεχνολογίας POLED. Υποστηρίζει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, κάτι που δίνει μια ξεχωριστή εμπειρία κατά την πλοήγηση στα μενού και ειδικότερα στο web browsing. Βλέπουμε ακόμα υποστήριξη HDR10+ για κορυφαία αναπαραγωγή συμβατού περιεχομένου ενώ εντυπωσιάζει με τα 2600nits φωτεινότητας, που σημαίνει ότι θα μπορείς να διαβάσεις το περιεχόμενο της οθόνης χωρίς δυσκολία ακόμα και αν ο ήλιος έχει κέφια.

Μία σημαντική διαφορά βρίσκουμε στο εσωτερικό όπου το XIAOMI 13T έρχεται με το Dimensity 8200 Ultra chipset της MediaTek το οποίο περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή και 8GB μνήμη. Αντίστοιχα στο XIAOMI 13T Pro βρίσκουμε την κορυφαία πρόταση της MediaTek, το Dimensity 9200+ chipset, με 12GB μνήμη αυτή τη φορά ενώ διαφορά υπάρχει και στον αποθηκευτικό χώρο όπου το απλό μοντέλο έρχεται με 256GB και το Pro μοντέλο με 512GB. 

Για πρώτη φορά στη σειρά T της XIAOMI, βλέπουμε και το λογότυπο της LEICA, του θρυλικού κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών, ο οποίος έχει επιμεληθεί το κύριο σύστημα καμερών και των δύο συσκευών. Μοναδική διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του XIAOMI 13T Pro, υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή βίντεο στην 8K ανάλυση. Κατά τα άλλα, έχουμε κύριο ευρυγώνιο αισθητήτρα στα 50MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 24 mm και υποστήριξη OIS/EIS για απόλυτα σταθερές λήψεις. Συνοδεύεται από έναν τηλεφακό και πάλι στα 50MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση στα 50mm ενώ για τις υπερευρυγώνιες λήψεις θα στηριχθείς σε μια κάμερα των 12MP. Δεν λείπει βέβαια και η τέταρτη κάμερα, αυτή τη φορά στο εμπρόσθιο μέρος με ανάλυση 20MP, κατάλληλη για selfies και βιντεοκλήσεις.

Κατά τη λήψη φωτογραφιών και μέσα από την πολύ δυνατή εφαρμογή κάμερας των XIAOMI 13T και 13T Pro, μπορείς να χρησιμοποιήσεις συνολικά 6 φίλτρα τα οποία μιμούνται 6 διαφορετικά (και θρυλικά) στυλ της LEICA για πραγματικά ιδιαίτερα αποτελέσματα, ειδικά αν μιλάμε για πορτραίτα. 

Η μπαταρία των 5.000mAh που βρίσκουμε και στα δύο μοντέλα, υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία που ξεπερνά τη μία ημέρα. Όμως αν χρειαστεί να φορτίσεις, τότε το εντυπωσιακό είναι ότι το XIAOMI 13T υποστηρίζει φόρτιση στα 67W ενώ το XIAOMI 13Τ Pro φορτίζει στα 120W (HyperCharge). Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, μια πλήρης φόρτιση από το 0 στο 100% ολοκληρώνεται σε μόλις 19 λεπτά ενώ στις συσκευασίες των δύο μοντέλων θα βρεις τους αντίστοιχους φορτιστές χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή αγορά.

Τέλος και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP68 για αντοχή στη σκόνη και στο νερό, φτάνει να μην το παρακάνεις. Ακόμα και τότε όμως έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μιας και με την αγορά των νέων smartphones θα πάρεις μια δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης για τους πρώτους 6 μήνες καθώς και δωρεάν κόστος εργασίας σε επισκευή εκτός εγγύησης για τον πρώτο χρόνο.

Εκτός από την προωθητική ενέργεια των πρώτων ημερών, οι κάτοχοι των XIAOMI 13T Series θα αποκτήσουν χώρο αποθήκευσης 100GB στο Google One cloud για μια εξάμηνη δοκιμή και 3 μήνες YouTube Premium και την εφαρμογή YouTube Music.