Ζήσε την πιο Awesome εμπειρία χρήσης με το ολοκαίνουριο SAMSUNG Galaxy A05s

1 μήνας πριν
SAMSUNG Galaxy A05s

Η σειρά SAMSUNG Galaxy A μας έχει χαρίσει κατά καιρούς σπουδαίες συσκευές, όμως αυτό που πετυχαίνει με το SAMSUNG Galaxy A05s απλά δεν έχει προηγούμενο. Πρόκειται βλέπεις για μία ολοκληρωμένη entry-level συσκευή με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε mid-range smartphone, ικανά να καλύψουν τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών, σε ένα εξαιρετικά προσιτό οικονομικά πακέτο. Το SAMSUNG Galaxy A05s έρχεται σε τρία χρώματα (black, silver και light green), υιοθετώντας συμπαγές design για άνετη χρήση και κράτημα.

Στην πρόσοψή του «βασιλεύει» φυσικά η σπουδαία PLS LCD οθόνη των 6,7 ιντσών με FHD+ ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz. Η αναλογία διαστάσεων 20:9 θα σου χαρίσει κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης και απόλυτα ομαλή χρήση ενώ ο σχεδιασμός Infinity-U είναι ό,τι πρέπει για να εστιάσεις στο περιεχόμενο και όχι το πλαίσιο. Γυρνώντας τη συσκευή 180 μοίρες θα έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με το σύστημα καμερών της που σου προσφέρει απλόχερα όχι έναν αλλά τρεις επιπλέον λόγους για να κάνεις δικό σου το Galaxy A05s. Αποτελείται, βλέπεις, από κύρια κάμερα 50 MP (AF, f/1,8), κάμερα macro 2MP (FF, f/2,4) και κάμερα βάθους 2 MP (FF, f/2,4) που θα σου χαρίσουν εκπληκτικά αποτελέσματα, αιχμαλωτίζοντας εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο. Στην πρόσοψη υπάρχει και έξτρα, επίσης βελτιωμένη, κάμερα 13 MP για πεντακάθαρες, φωτεινές selfies (έως και 2,6 φορές περισσότερο σε σχέση με εκείνες του Galaxy A04s) γεμάτες χαμόγελα.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν θα είχαν κανένα νόημα αν έπρεπε να… κάνεις διαρκώς pause στην καθημερινότητά σου προκειμένου να φορτίσεις το smartphone σου και το Galaxy A05s θα φροντίσει να μη βρεθείς ποτέ σε αυτή τη θέση. Δεν είναι, βλέπεις, μόνο το ότι διαθέτει μεγάλης χωρητικότητας (5000 mAh) μπαταρία αλλά και το ότι υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, έτσι με χρήση του κατάλληλου φορτιστή να γεμίζει σε ποσοστό 48% μέσα σε μόλις μισή ώρα. Όσο για τις επιδόσεις του; Το τσιπ SM6225 θα σου χαρίσει την ισχύ που χρειάζεσαι για μία ταχύτατη εμπειρία χρήσης, αφού από πλευράς επιδόσεων, ξεπερνά το αμέσως προηγούμενο μοντέλο κατά 63% ως προς τον επεξεργαστή και 43% στα γραφικά. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα 4 GB RAM για άνετο multitasking και τη χωρητικότητα των 64 ή 128 GB με δυνατότητα προσθήκης microSD έως και 1 TB και έχεις μία συσκευή που θα σε καλύψει απόλυτα, ακόμα κι η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών apps αποτελεί δεύτερη φύση σου!

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά πλαισιώνονται από το λογισμικό της SAMSUNG το οποίο θα φροντίσει για την προστασία του προσωπικού σου απορρήτου (δίνοντάς σου πλήρη έλεγχο ανά εφαρμογή), τη σωματική και ψηφιακή σου ευεξία (παρέχοντάς σου βοήθεια από επαγγελματίες για να παραμείνεις σε φόρμα και αναλύοντας τον τρόπο που χρησιμοποιείς τη συσκευή) και βέβαια την επικοινωνία σου με φίλους και συνεργάτες (μέσω του ενσωματωμένου Google Meet και της λειτουργίας Quick Share). Έλα λοιπόν στον ΓΕΡΜΑΝΟ, ζήσε κι εσύ τη μαγεία της εμπειρίας χρήσης του SAMSUNG Galaxy A05s και κάνε το δικό σου από 159,90€, εξοφλώντας το σε άτοκες δόσεις και κερδίζοντας πόντους μέσω του G App.