Diablo IV: Η BLIZZARD υπόσχεται έναν υπολογιστή με… πραγματικό ανθρώπινο αίμα

5 μήνες πριν
Diablo IV blood pc

Η BLIZZARD πρόκειται να προσφέρει στους φίλους του Diablo την ευκαιρία να κερδίσουν έναν υπολογιστή γεμάτο με… «πραγματικό ανθρώπινο αίμα», όπως αναφέρει, αλλά και υψηλές προδιαγραφές για να υποστηρίξει όχι μόνο το Diablo IV αλλά και κάθε παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πόσο ανθρώπινο αίμα θα υπάρχει ή πώς θα φαίνεται, πού θα υπάρχει – γενικά, κάποια λεπτομέρεια.

Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να υποδεικνύουν ότι το «αίμα» θα μπορούσε να βρίσκεται στο σύστημα ψύξης του υπολογιστή, το οποίο είναι διάφανο. Το «αίμα» πιθανότατα θα βρίσκεται στην υδρόψυξη και θα φαίνεται με γυμνό μάτι.

Βέβαια, για λόγους υγιεινής, νομικούς και πολλά ακόμη ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν από τη χρήση πραγματικού αίματος, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί υγρό κόκκινου χρώματος για να δίνει την εντύπωση του αίματος και ίσως υπάρξει μια σταγόνα αίμα στο μίγμα ή σε κάποιο άλλο σημείο του υπολογιστή ώστε να ικανοποιηθούν οι ισχυρισμοί.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με τα “Satan Shoes” που περιείχαν ελάχιστο αίμα στην αερόσολα, μια συνεργασία μεταξύ της MSCHF και του ράπερ Lil Nas X, η οποία όμως έφτασε στα δικαστήρια μετά από παρέμβαση της Nike αφού επρόκειτο για τροποποιημένα Nike Air Max 97.

Πέραν της μοναδικής αισθητικής του, ο υπολογιστής θα περιέχει μια NVIDIA GeForce RTX 4090, επεξεργαστή Intel Core i9 CPU, 64GB DDR5 RAM, 3TB αποθηκευτικού χώρου σε μονάδες SSD και Quantum Vector GPU Waterblock – πρόκειται για ένα εξαιρετικά ισχυρό PC.

Η προϋπόθεση για να διεκδικήσει κάποιος το PC είναι να δωριστούν πάνω από 666 κουάρτα αίμα (περίπου 630 λίτρα) από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, να επισκεφθούν οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας, να δωρίσουν το αίμα τους και να συνδεθούν στο portal της BLIZZARD για να επικυρώσουν τη συνεισφορά τους. Πέραν του υπολογιστή, προσφέρονται όπλα, πανοπλία και ένα mount όσο πλησιάζεται ο στόχος. Όταν επιτευχθεί, τότε η BLIZZARD θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την διεκδίκηση του υπολογιστή.