Η κόρη του Steve Jobs κοροϊδεύει το iPhone 14 της Apple με ένα meme

1 έτος πριν

Η Eve Jobs, η κόρη του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, φάνηκε να ρίχνει μια σπόντα στην εταιρεία του εκλιπόντος πατέρα της λίγο μετά την τελευταία παρουσίαση της εταιρείας.

Η 24χρονη Τζομπς δημοσίευσε ένα μιμίδιο (meme) στο Instagram που αστειευόταν με το iPhone 14 το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Far Out" της Apple, και το οποίο μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη γενιά. «Εγώ αναβαθμίζοντας από το iPhone 13 στο iPhone 14 μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Apple», γράφει το δημοφιλές meme, δείχνοντας έναν άνδρα να κρατάει ένα πουκάμισο που είναι πανομοιότυπο με αυτό που φοράει ο ίδιος.

Η Jobs είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του συνιδρυτή της Apple και κόρη της Laurene Powell Jobs. Είναι μια επιτυχημένη ιππέας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Έχει επίσης υπογράψει συμβόλαιο με το DNA Model Management, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί την Kaia Gerber και την Emily Ratajkoswki.

Στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs, ο Walter Isaacson την περιέγραψε ως "ισχυρογνώμων και αστεία” αναφέροντας ότι ο ίδιος ο Steve Jobs έχει πει ότι θα μπορούσε να την φανταστεί να διοικεί την Apple μια μέρα ή ακόμη και να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Jobs συνήθως δημοσιεύει στους πάνω από 300.000 ακολούθους της, αναρτήσεις σχετικά με την καριέρα της στο μόντελινγκ ή τις νίκες της στην ιππασία, αλλά η «μπηχτή» της στην Apple σίγουρα δημιούργησε αντιδράσεις. Οι επικριτές της εταιρείας έχουν πει στο παρελθόν ότι η Apple έχει χάσει μέρος της καινοτομίας για την οποία φημίζονταν, από το 2011 όταν ο Steve Jobs αποχώρησε για λόγους υγείας, με τον Tim Cook να αναλαμβάνει τη θέση του CEO.

«Η Apple έχασε την ικανότητα να βγάζει προϊόντα που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση σε μια αγορά», δήλωσε ο αναλυτής της τεχνολογικής βιομηχανίας Rob Enderle της Enderle Group για τα 10 χρόνια από τον θάνατο του Steve Jobs. «Έγινε μια εταιρεία με οικονομικό προσανατολισμό, πολύ αποτελεσματική στο να αρμέγει τους πιστούς χρήστες της», πρόσθεσε.

Η σειρά iPhone 14 περιλαμβάνει το iPhone 14, το iPhone 14 Plus, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Η σειρά μοιάζει εξωτερικά σχεδόν ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά διαθέτει διαφορές σε επίπεδο λογισμικού αλλά και hardware, όπως καλύτερες κάμερες και ταχύτερο επεξεργαστή. Από τα iPhone 14 Pro και Pro Max λείπει επίσης η γνωστή εγκοπή του iPhone τουλάχιστον υπό τη μορφή που την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 5 χρόνια.