Ο Mark Zuckerberg είναι έτοιμος να παλέψει με τον Elon Musk σε αγώνα μέσα σε κλουβί

10 μήνες πριν
Elon Musk vs Mark Zuckerberg

Αφού ο Elon Musk έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι θα ήταν "έτοιμος για έναν αγώνα σε κλουβί" με τον Zuckerberg, ο CEO της Meta ανταπέδωσε δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο του tweet του Musk με τη λεζάντα "στείλε μου την τοποθεσία".

Η ανάρτηση του Zuckerberg στον λογαριασμό του στο Instagram ίσως και να μην είναι αστείο αφού η ιστοσελίδα TheVerge, σε επικοινωνία με εκπρόσωπο της Meta έλαβε την απάντηση ότι  "Η ιστορία μιλάει από μόνη της".

Μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας, ο Musk απάντησε με δύο λέξεις: "Vegas Octagon". Στη συνέχεια, έγραψε στο Twitter: "Έχω αυτή τη σπουδαία κίνηση που ονομάζω "Ο θαλάσσιος ίππος", όπου απλά ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα".

Ο λόγος πίσω από αυτή τη “διένεξη” είναι ο επερχόμενος ανταγωνιστής του Twitter που αναπτύσσει αυτό το διάστημα η Meta, με τον Musk να χλευάζει τον Zuckerberg στο Twitter με αιχμές όπως "Zuck my 👅". Κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής συνάντησης όλων των εργαζομένων στη Meta την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής προϊόντος Chris Cox είπε στους υπαλλήλους ότι η εταιρεία πιστεύει ότι οι δημιουργοί θέλουν μια έκδοση του Twitter που να είναι "λογικά διοικούμενη", προκαλώντας επευφημίες. "Πάντα πίστευα ότι το Twitter θα έπρεπε να έχει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να το χρησιμοποιούν", δήλωσε ο Zuckerberg κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο podcast του Λεξ Φρίντμαν.

Όσον αφορά τους δισεκατομμυριούχους διευθύνοντες συμβούλους της τεχνολογίας που κυριολεκτικά τσακώνονται, ο Musk εναντίον του Zuckerberg θα ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα "μονομαχία". Ο Musk, 51 ετών, έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Ζούκερμπεργκ όσον αφορά το φυσικό του μέγεθος και έχει μιλήσει για "πραγματικά σκληρούς αγώνες δρόμου" όταν μεγάλωνε στη Νότια Αφρική. Εν τω μεταξύ, ο Zuckerberg, 39 ετών, είναι ένας φιλόδοξος μαχητής ΜΜΑ που ήδη συμμετείχε σε τουρνουά Jiu-Jitsu αν και με όχι τόσο μεγάλη επιτυχία Ισχυρίζεται επίσης ότι πρόσφατα ολοκλήρωσε την εξαντλητική προπόνηση "Murph Challenge" σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα κέρδιζε, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ένας αγώνας Musk εναντίον Zuckerberg θα ήταν ένας από τους πιο διασκεδαστικούς αγώνες όλων των εποχών.