Το Sneaker Gaming PC της COOLER MASTER σε μορφή αθλητικού παπουτσιού, πωλείται με τιμή 3.799 δολαρίων

6 μήνες πριν
Sneaker X pc by Cooler Master

Αν είσαι συλλέκτης παπουτσιών ή απλά μεγάλος οπαδός των αθλητικών παπουτσιών, θα λατρέψεις το νέο προ-κατασκευασμένο gaming PC Sneaker X της COOLER MASTER. Το σύστημα μιμείται την ακριβή εμφάνιση ενός αυθεντικού αθλητικού παπουτσιού, αλλά δεν θυσιάζει τα οπτικά του στοιχεία για τις επιδόσεις, καθώς έρχεται με έναν ολοκληρωμένο i7-13700K της Intel και μια κάρτα γραφικών RTX 4070 Ti. Το μόνο μειονέκτημα του συστήματος είναι η υψηλή τιμή του, η οποία ανέρχεται στο τσουχτερό ποσό των 3.799,99 δολαρίων μέσω της Wario64.

Η θήκη sneaker της COOLER MASTER κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι αφού διαθέτει όλα τα οπτικά στοιχεία ενός γιγαντιαίου αθλητικού παπουτσιού, με το κόκκινο και λευκό χρώμα να κυριαρχούν. Στο εσωτερικό τού βρίσκεται ένα mini ITX case, εξοπλισμένο με mini-ITX motherboard, CPU Core i7-13700K, κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 Ti, 32GB μνήμης DDR5, 2TB αποθηκευτικού χώρου NVMe και τροφοδοτικό 850W SFX. Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ένα μεγάλο σύστημα ψύξης 360 mm AIO που ψύχει τον i7-13700K και βρίσκεται στο κάτω μέρος της θήκης, εντελώς κρυμμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για τον εξαερισμό, το παπούτσι διαθέτει διάτρητα πλαϊνά πλαίσια με περίγραμμα και έναν μεγάλο ανεμιστήρα εισαγωγής με φωτισμό RGB στο πλάι (ο οποίος φαίνεται να έχει διάμετρο 120 mm). Υπάρχουν δύο εγκοπές στο επάνω και το μπροστινό μέρος του παπουτσιού, που αποκαλύπτουν το εσωτερικό της θήκης. Στο πίσω μέρος (όπου θα γλιστρούσε το πόδι σας αν επρόκειτο για πραγματικό παπούτσι), μια τεράστια εγκοπή δίνει τη θέση της στη μεγάλη κάρτα γραφικών RTX 4070 Ti στο εσωτερικό. Η μπροστινή εγκοπή διαθέτει το τροφοδοτικό του συστήματος, τη φωτιζόμενη με RGB μνήμη DDR5 και την πίσω θήκη της motherboard.

Όπως και άλλες τυπικές λύσεις mini-ITX, η θήκη Sneaker της COOLER MASTER χρησιμοποιεί σχεδιασμό διπλού θαλάμου για να χωρέσουν άνετα όλα τα εξαρτήματα μέσα στο “παπούτσι”. Ο αριστερός θάλαμος περιλαμβάνει την περιοχή της motherboard, με την CPU, τη μνήμη, τις υποδοχές M.2 και το AIO pump/base, ενώ ο δεξιός θάλαμος φιλοξενεί την κάρτα γραφικών.

Το σύστημα Sneaker X της COOLER MASTER κοστίζει αυτή τη στιγμή 3.799 δολάρια όμως σε περίπτωση που το βρίσκεις ακριβό, η COOLER MASTER προσφέρει επίσης μια παραλλαγή με την παρουσία της GeForce RTX 4070, με τιμή 3.499 δολάρια. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. 

Σίγουρο είναι πάντως πως η φαντασία και η πρωτοτυπία των rigs στο PC gaming δεν εξαντλείται ποτέ!