Τα KIDDOBOO tablets αποτελούν την κατάλληλη πρόταση για τη μικρή ηλικία

1 έτος πριν
KIDDOBOO tablets

Διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι πλέον τα τρία νέα tablets της KIDDOBOO τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για παιδιά που θέλουν να παίζουν, να μαθαίνουν και να απολαμβάνουν τον κόσμο της τεχνολογίας με ευχαρίστηση και ασφάλεια. 

Αυτό που καθιστά τα tablets KIDDOBOO ξεχωριστά είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν. Έτσι, διαθέτουν σχεδιασμό και κατασκευή που προστατεύουν την οθόνη και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα/υποσυστήματα ενώ στο εξωτερικό γίνεται χρήση μαλακών υλικών, με στρογγυλεμένες άκρες και επομένως είναι φιλικά προς τα παιδιά και ασφαλή

Αρχικά, το KIDDOBOO 8” είναι ιδανικό για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Είναι όμορφο, με ξεχωριστό σχεδιασμό και ανθεκτικό, με προστασία από πτώσεις. Διαθέτει οθόνη 8 ιντσών, δύο κάμερες (8MP και 3.2MP), τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και εσωτερική μνήμη 32GB επεκτάσιμη -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου ενώ «τρέχει» Android 11 Go Edition.

Το KIDDOBOO 10,1” διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 10,1 ιντσών και είναι κατάλληλο για παιδιά έως 12 ετών. Διαθέτει εντυπωσιακό και στιβαρό σχεδιασμό, με προστασία από πτώσεις και στο εσωτερικό του υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής, 3GB RAM και εσωτερική μνήμη 32GB επεκτάσιμη -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Έχει δύο κάμερες, 13MP και 8MP και «τρέχει» Android 12.

Τέλος, το KIDDOBOO CUBE 10,1" συνοδεύεται από ενσύρματα gaming ακουστικά με όμορφο design που ταιριάζει άψογα με το tablet για να απολαμβάνεις gaming, θέαση ταινίας ή ακρόαση μουσικής με στερεοφωνικό ήχο. Ακόμα ενσωματώνουν μικρόφωνο. Αποτελεί το τέλειο δώρο για παιδιά έως 12 ετών. Από άποψη εξοπλισμού είναι παρόμοιο με το KIDDOBOO 10,1”.

Γιατί να πάρω tablet για παιδιά;

Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν τη χρήση κάθε tablet KIDDOBOO μέσω μιας ειδικής προ-εγκατεστημένης εφαρμογής γονικού ελέγχου, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ για κάθε παιδί, τη ρύθμιση του χρόνου παιχνιδιού καθώς και τον έλεγχο του περιεχομένου και των εφαρμογών που θα είναι διαθέσιμες στα παιδιά. Έτσι, οι γονείς μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους παίζουν ασφαλή και με τα απολύτως κατάλληλα για την ηλικία τους παιχνίδια. Τα KIDDOBOO tablets είναι κατάλληλα για παιδιά από 3 έως 12 ετών και προσφέρουν μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να αισθάνονται ηρεμία καθώς έχουν τη σιγουριά ότι τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ένα ασφαλές και ελεγχόμενο από κάθε άποψη tablet. 

Και τα τρία tablets διαθέτουν ισχυρό ειδική βάση για παρακολούθηση περιεχομένου (kickstand), τετραπύρηνο επεξεργαστή, ασύρματη σύνδεση WiFi, δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας μνήμης microSD, δυνατότητα προσδιορισμού τοποθεσίας και δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, μία στην πρόσοψη και μία στο πίσω μέρος, με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο. Επιπλέον, η μπαταρία τους διαρκεί αρκετές ώρες, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο και εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται συνεχής φόρτιση. 

Αυτό ωστόσο που καθιστά τα KIDDOBOO tablets ξεχωριστά είναι το λογισμικό και το περιεχόμενο τους. Όλα τους διαθέτουν λογισμικό που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android και προσφέρουν πρόσβαση σε πολλές εκπαιδευτικές εφαρμογές, παιχνίδια και βιβλία, που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν. Με πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού, τα KIDDOBOO tablets προσφέρουν την πλέον ευχάριστη εμπειρία χρήσης και παράλληλα προωθούν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών. Ειδικά η παιδική λειτουργία, είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Κι αυτό διότι περιλαμβάνει περιεχόμενο στα ελληνικά υπό τη μορφή εφαρμογών και παιχνιδιών, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον μέσω του οποίου θα κατακτήσουν και θα εμπεδώσουν γνώσεις και, παράλληλα, θα ψυχαγωγηθούν. Στη διάθεση των παιδιών -και των γονέων ή των εκπαιδευτικών- βρίσκονται apps ζωγραφικής και σχεδιασμού, εκπαιδευτικές εφαρμογές, προτάσεις βίντεο κ.ά.

Μπορείς να δεις τα νέα KIDDOBOO tablets από κοντά με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της γειτονιάς σου ή να τα παραλάβεις στο χώρο σου με δωρεάν μεταφορικά!

Θες να μάθεις περισσότερα για το πως να διαλέξεις τάμπλετ για το παιδί; Δες τον οδηγό μας!