Γράψε άκυρο, ο Henry Cavill δεν επιστρέφει στο ρόλο του Σούπερμαν

1 έτος πριν
Superman-Henry Cavill

Τι διαφορά κάνουν δύο μήνες! Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Cavill επέστρεψε αιφνιδιαστικά ως Σούπερμαν στη σκηνή μετά το τέλος της ταινίας Black Adam. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Cavill δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα πολύ σαφές μήνυμα: "Ήθελα να επισημοποιήσω ότι επέστρεψα ως Σούπερμαν".

Όχι πια.

Ο Cavill ανέβασε λίγες ημέρες μετά ένα άλλο μήνυμα στο Instagram, με το ακριβώς αντίθετο μήνυμα. «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και έχω θλιβερά νέα για όλους σας. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν».

"Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους", πρόσθεσε ο Cavill, "αυτά τα νέα δεν είναι τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή".

Πέρα από το γεγονός ότι ο Cavill είναι πλέον εκτός Σούπερμαν για δεύτερη φορά, και ένα Man of Steel 2 σίγουρα δεν θα γίνει πραγματικότητα, αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι ό,τι είχε σχεδιάσει ο Dwayne Johnson για το μέλλον του Black Adam στο σύμπαν της DC είναι επίσης αμφίβολο να πραγματοποιηθεί. Το Black Adam τελείωσε με τον ομώνυμο χαρακτήρα να αντιμετωπίζει τον Σούπερμαν, προετοιμάζοντας μια μάχη ή ίσως μια συνεργασία μεταξύ των δύο σε μια μελλοντική ταινία. Η ανακοίνωση του Cavill καθιστά σαφές ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Johnson δεν θα έχει άλλη ταινία ή εμφάνιση του Black Adam, αλλά σίγουρα φαίνεται να αποκλείει ό,τι είχε προηγουμένως στο μυαλό του.

Η χρονική συγκυρία όλων αυτών είναι αρκετά περίεργη και σίγουρα δεν αποτελεί καλή εικόνα να έχει κάποιος ανακοινώσει με κάθε επισημότητα ότι επιστρέφει ως ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες στο χώρο των κόμικ αλλά μετά να ενημερώνει ότι τελικά δεν επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως. Ίσως βέβαια ότι ο Gunn και ο Safran έχουν σχεδιάσει για τον Σούπερμαν να αξίζει την αναμονή. Ο Gunn ανακοίνωσε σήμερα ότι γράφει μια νέα ταινία για τον Σούπερμαν με πρωταγωνιστή μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα από τον 39χρονο Cavill.

Ο Cavill κατέληξε στο μήνυμά του προς τους θαυμαστές: «Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Σούπερμαν δεν θα περάσει ποτέ. Ήταν μια διασκεδαστική βόλτα μαζί σας, προς τα εμπρός και προς τα πάνω».