Οι αλλαγές της DC, βάζουν στον πάγο το Wonder Woman 3 και όχι μόνο

1 έτος πριν
wonder-woman-gal-gadot

Όταν η Warner Bros. προσέλαβε τους James Gunn και Peter Safran για να επανασχεδιάσουν το σύμπαν της DC, όλοι περίμεναν αλλαγές. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι ένα από τα μεγάλα χαρτιά του στούντιο, η Wonder Woman, θα είχε επισφαλή θέση. Αυτό όμως φαίνεται ότι συνέβη, καθώς η ταινία Wonder Woman 3 της Patty Jenkins ακυρώθηκε - κάτι που μπορεί να είναι ο οιωνός για όλους τους χαρακτήρες του πρώην σκηνοθέτη της DC, Zack Snyder.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Jenkins υπέβαλε πρόσφατα ένα πρώτο σενάριο που έγραψε μαζί με τον Geoff Johns για το νέο σίκουελ της Wonder Woman όμως ενημερώθηκε ότι το project δεν ταιριάζει με τα σχέδια του franchise και τα οποία δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλαγή κατεύθυνσης, όμως για την ώρα «δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τα επόμενα βήματα» σύμφωνα με την πηγή της είδησης.

Τα επόμενα βήματα πάντως των Gunn και Safran αναμένεται να είναι εντυπωσιακά αφού φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο σταδιακής κατάργησης όλων των χαρακτήρων που συνδέονται με την αρχική ταινία Justice League. Αυτό περιλαμβάνει τη Wonder Woman της Gal Gadot, αλλά και τον Superman του Henry Cavill -ο οποίος μόλις επανασυστήθηκε- καθώς και τους Flash και Aquaman, οι οποίοι έχουν ολοκληρωμένες ταινίες έτοιμες να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023.

Ειδικά το “The Flash” που ήταν ήδη σε δύσκολη κατάσταση εξαιτίας των διαδοχικών συλλήψεων του πρωταγωνιστή της, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα επειδή είναι γεμάτο με cameos από αυτούς τους χαρακτήρες. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ο Batman του Ben Affleck αλλά και ο Superman του Cavill σε μια ακόμα παρουσία έκπληξη. Όλα αυτά ίσως δεν έχουν καμία σχέση με το μέλλον των DC Studios, και ίσως βάλει στον πάγο άλλες ταινίες όπως το Man of Steel 2, αλλά επίσης θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ούτε το Black Adam 2, ειδικά με όλη τη συζήτηση για την κερδοφορία ή μη της ταινίας. Υπάρχει επίσης η συζήτηση ότι, ενώ ο Momoa θα μπορούσε να ολοκληρώσει την παρουσία του ως Aquaman με την επερχόμενη ταινία, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Lobo σε μια μελλοντική ταινία.

Παραδόξως, εκτός συζήτησης παραμένουν το "Shazam: Fury of the Gods" και το "Blue Beetle", τα οποία επίσης κυκλοφορούν του χρόνου. Η παραγωγή του Shazam γίνεται από τον Safran, οπότε έχει ενδιαφέρον, και είναι πιθανό το Blue Beetle να μην συνδέεται πραγματικά με τις άλλες ταινίες.

Παρ' όλα αυτά, όλα αυτά παραμένουν προς συζήτηση. Ο Gunn και ο Safran αναμένεται να συναντηθούν με το αφεντικό τους David Zaslav, τον CEO της Warner Bros. Discovery, την επόμενη εβδομάδα για να παρουσιάσουν το σχέδιό τους. Αν αυτό εγκριθεί, τα πράγματα αναμένεται να κινηθούν πολύ γρήγορα.