Πρώτο trailer για το Guardians of the Galaxy vol3 που ολοκληρώνει την τριλογία

1 έτος πριν
Guardians of the Galaxy vol3

Μετά από πολύ καιρό αναμονής, το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας "Guardians of the Galaxy" είναι σχεδόν εδώ.

Το πρώτο trailer για το "GOTG Vol. 3" κυκλοφόρησε στο YouTube από την Marvel, μετά την πρεμιέρα του στο Comic Con της Βραζιλίας, αποκαλύπτοντας και πάλι την ομάδα των απίθανων ηρώων που χάρη στην καθοδήγηση του σκηνοθέτη James Gunn, έχουν γίνει μια από τις πιο αγαπημένες ομάδες στο MCU.

Το teaser φανερώνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε γενικότερα κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις ανάμεσα στους διαστρικούς τυχοδιώκτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν τους Starlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff), Groot (με τη φωνή του Vin Diesel) και Rocket Raccoon (με τη φωνή του Bradley Cooper).

Ο Rocket, ειδικότερα, εμφανίζεται πολλές φορές στο trailer, μεταξύ άλλων σε μια σκηνή αναδρομής όταν είναι ένα μικρό διαστημικό ρακούν, υποσχόμενος στους θεατές κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Λιγότερο παρούσα είναι η Gamora, η οποία μέσα από τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" δεν γνωρίζει πλέον τη σχέση της με την ομάδα. Οι φίλοι των Guardians ανυπομονούν να δουν πώς ακριβώς θα ενσωματωθεί στη νέα ιστορία και αν θα θυμηθεί με κάποιον τρόπο τους φίλους της, και την αγάπη της για τον Peter Quill/Starlord.

Όπως πάντα, η διαπλανητική δράση πλαισιώνεται από υπέροχες μελωδίες από το παρελθόν, όπου αυτή τη φορά στο trailer είναι μία, το "In the Meantime" του Spacehog, από το 1994. Οι δύο πρώτες ταινίες των Guardians περιείχαν σε μεγάλο βαθμό δημοφιλή μουσική από τις δεκαετίες του '60 και του '70, και η μουσική επιλογή σε αυτό το trailer είναι ίσως ένα στοιχείο ότι το πολυαναμενόμενο soundtrack της τρίτης ταινίας μπορεί να είναι λίγο πιο σύγχρονο, με μελωδίες από τις δεκαετίες του '80/'90.

Εκτός από το "Endgame" και το "Guardians of the Galaxy Vol. 2" το 2017, η ομάδα (πλην της Gamora της Saldana) εθεάθη προσφάτως για λίγο στο "Thor: Love and Thunder”. Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 έρχεται στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου 2023.