Το 2024 ξεκινά με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους συνδρομητές του PlayStation Plus

3 μήνες πριν
PlayStation Plus

Το 2024 μπήκε πολύ δυνατά με το PlayStation να προσφέρει 3 δημοφιλή games για τον Ιανουάριο. Τα δωρεάν παιχνίδια στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές του PS Plus, περιλαμβάνουν τα A Plague Tale: Requiem, Evil West και Nobody Saves the World. Αν έχεις PS5 ή PS4, μπορείς να κατεβάσεις την τριάδα των παιχνιδιών από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

A Plague Tale: Requiem (PlayStation 5)

Το A Plague Tale: Requiem είναι ένας τίτλος που επικεντρώνεται σταθερά στο stealth gameplay. Το sequel του A Plague Tale: Innocence, ακολουθεί την Amicia και τον μικρό αδερφό της σε ένα τροπικό νησί σε αναζήτηση θεραπείας για τη μυστηριώδη ασθένειά του. Όμως ο πληθυσμός του εν λόγω νησιού στρέφεται τελικά εναντίον τους, με αποτέλεσμα μια μεσαιωνική ιστορία που ξεφεύγει από τη λογική του κοινότυπου τρόμου.

Evil West (PlayStation 4, PlayStation 5)

Το Evil West, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ξεχωριστό shooter όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός καουμπόη ονόματι Jesse Rentier σε μια αποστολή να διαμελίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους δαίμονες. Όπως έχουν επισημάνει και πολλές κριτικές, το Evil West είναι ο τέλειος τρόπος να περάσεις μια εβδομάδα χωρίς υποχρεώσεις, αν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να καθίσετε στον καναπέ.

Nobody Saves the World (PlayStation 4, PlayStation 5)

Τέλος, το Nobody Saves the World είναι ένα ξεχωριστό, καρτουνίστικο videogame, εμπνευσμένο από το Zelda dungeon-crawler από την Drinkbox Studios. Η ομάδα πίσω από τα Guacamelee και Severed φέρνει το καλύτερό της παιχνίδι με μια ουσιαστική ιστορία και ένα καλά ισορροπημένο gameplay. Επίσης, διαπρέπει στις μάχες με τα bosses, με συναρπαστικές προκλήσεις.

Τα παιχνίδια PS Plus Essential του Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμα για download μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2024. Οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν ακόμα να πάρουν τα παιχνίδια PlayStation Plus Essential του Δεκεμβρίου - Lego 2K Drive, PowerWash Simulator και Sable - μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Το PlayStation Plus Essential είναι η χαμηλότερη συνδρομητική βαθμίδα που διατίθεται στη συνδρομητική υπηρεσία της SONY για το PlayStation 5, προσφέροντας μεταξύ άλλων και πρόσβαση σε multiplayer παιχνίδια.