Αποστολή gamescom 2024: ΓΕΡΜΑΝΟΣ και UH στη μεγαλύτερη γιορτή του gaming

4 εβδομάδες πριν
gamescom

Στις 20 Αυγούστου 2024, στις 20:15 ώρα Ελλάδος, η παγκόσμια κοινότητα των gamers θα στρέψει την προσοχή της στη μεγαλύτερη gaming έκθεση, την gamescom 2024 με την έναρξή της να σηματοδοτείται από το Opening Night Live. Η ετήσια αυτή εκδήλωση δεν είναι απλώς μια παρουσίαση νέων παιχνιδιών, αλλά μια γιορτή για την παγκόσμια κοινότητα των gamers, ένα παράθυρο στο μέλλον της διαδραστικής ψυχαγωγίας και μια υπενθύμιση της δυναμικής και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει αυτή τη βιομηχανία.

Και ναι, μάντεψες σωστά αφού ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Unboxholics θα βρίσκονται στην Κολωνία όλες τις ημέρες της έκθεσης για να σε μεταφέρουν μέσα από άρθρα και βίντεο, τις σημαντικότερες ανακοινώσεις αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις μας από επερχόμενα βιντεοπαιχνίδια! Φέτος, η gamescom 2024 θα είναι ακόμη πιο διεθνής και ποικιλόμορφη από την περσινή εκδήλωση. Συγκεκριμένα περισσότεροι από 1.400 εκθέτες από 64 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε μια έκταση που ξεπερνά τα 230.000 τετραγωνικά μέτρα.

Ο Geoff Keighley, γνωστός διοργανωτής και παρουσιαστής gaming εκδηλώσεων, θα μοιραστεί τη σκηνή του Opening Night Live με την Eefje Depoortere, μια καταξιωμένη παρουσιάστρια esports. Μαζί, σύμφωνα με τη διοργάνωση «θα καθοδηγήσουν τους θεατές μέσα από ένα πανόραμα νέων ανακοινώσεων, τρέιλερ και αποκαλύψεων που αναμένεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο για δύο ολόκληρες ώρες».

Οι λάτρεις των videogames από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event ζωντανά μέσω διαφόρων πλατφορμών streaming. Η επίσημη ιστοσελίδα της gamescom, το YouTube και το Twitch θα μεταδώσουν την εκδήλωση, επιτρέποντας στους θεατές να επιλέξουν την πλατφόρμα που προτιμούν. Φυσικά εμείς θα βρισκόμαστε εκεί για να σου μεταφέρουμε τον παλμό της μαζί με τους Unboxholics!

Ο Keighley έχει ήδη αρχίσει να δίνει λίγες πρώτες πληροφορίες από το περιεχόμενο της εκδήλωσης, προκαλώντας ενθουσιασμό στην κοινότητα. Μεταξύ των παιχνιδιών που αναμένεται να παρουσιαστούν είναι το Marvel Rivals, το Call of Duty: Black Ops 6, το Lost Records: Bloom & Rage, το Dune Awakening και το Monster Hunter Wilds. Επιπλέον, οι θαυμαστές του Kingdom Come: Deliverance θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμενο sequel.

Η λίστα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στην gamescom είναι εντυπωσιακή και φέτος συμπεριλαμβάνοντας ονόματα-γίγαντες της βιομηχανίας όπως η 2K, η Bandai Namco, η Bethesda, η Capcom, η EA, η Konami, η SEGA, η Square Enix, η Ubisoft και η Xbox. Χωρίς καμιά αμφιβολία, η παρουσία τόσων σημαντικών εταιρειών υπόσχεται μια πληθώρα εκπλήξεων και ανακοινώσεων, ίσως ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο η Gamescom θεωρείται πλέον η κορυφαία gaming έκθεση στον κόσμο.

Για τους φίλους των παιχνιδιών στρατηγικής, η ανακοίνωση του Sid Meier's Civilization VII αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα, το studio Tarsier, γνωστό για τις μοναδικές δημιουργίες του, ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επόμενο project του. Επιβεβαιωμένη είναι και η παρουσία του Indiana Jones and the Great Circle, του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού του οποίου όπως όλα δείχνουν θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Stay tuned στο G Blog και στα social media μας, με αναλυτική κάλυψη των σημαντικότερων ανακοινώσεων από την ομάδα των UH καθημερινά καθόλη τη διάρκεια της gamescom 2024!