Αυτά τα είναι τα πιο creepy Android games για φέτος το Halloween!

1 έτος πριν
halloween android games

Διάγουμε ημέρες Halloween οπότε τι πιο ταιριαστό για να μπεις στο κλίμα από ένα αρκούντως spooky παιχνίδι για το smartphone και το tablet σου; Έλα να δούμε ορισμένα video games που θα σε κάνουν να… ανατριχιάσεις για τα καλά!

  1. Five Nights at Freddy’s

Είσαι λάτρης των λεγόμενων jump scares; Τέλεια, τότε το Five Nights at Freddy’s είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Το κόνσεπτ είναι απλό: πρόκειται για ένα survival horror στο οποίο αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός νυχτοφύλακα σε ένα εστιατόριο του οποίου οι μασκότ ζωντανεύουν -και δε θέλουν το καλό σου. Στη διάθεσή σου έχεις περιορισμένα «όπλα». Θα αντέξεις πέντε νύχτες;

  1. Oxenfree

Το Oxenfree είναι το παιχνίδι που θα λατρέψουν όλοι όσοι αρέσκονται στο binge watching. Δημιούργημα της NIGHT SCHOOL STUDIO, είναι ένα θρίλερ που ακροβατεί στα όρια video game και τηλεοπτικής σειράς. Με καλογραμμένο στόρι που παραπέμπει σε Goonies, δίνει έμφαση στο στοιχείο του υπερφυσικού, με τις αποφάσεις του παίκτη να επηρεάζουν την πλοκή του.

  1. Castlevania: Symphony of the Night

Τι θα ‘λεγες να μπεις στο κλίμα του Halloween με κάτι πιο… ρετρό; Αν ναι, τότε το Castlevania: Symphony of the Night είναι ίσως ο πλέον κλασικός τίτλος που θα μπορούσες να επιλέξεις. Μπες στον κόσμο των βαμπίρ κυνηγώντας τον Δράκουλα σε ένα παιχνίδι-σταθμό. Πρόκειται για port του action RPG της KONAMI από το 1997, ό,τι πρέπει για να αναβιώσεις τις χρυσές εποχές του PlayStation.

  1. Very Little Nightmares

Όσο περιμένουμε το Little Nightmares να κάνει την εμφάνισή του στο Android, μπορείς να πάρεις μια γεύση από το ιδιαίτερο αυτό franchise με το Very Little Nightmares, ένα πανέξυπνο adventure με φοβερή ατμόσφαιρα (σήμα κατατεθέν της σειράς άλλωστε…) στο οποίο καλείσαι να εξερευνήσεις έναν δαιδαλώδη λαβύρινθο γεμάτο εχθρούς και παγίδες.

  1. Hello Neighbor

Με μια πρώτη ματιά, το Hello Neighbor δείχνει χαριτωμένο, σχεδόν παιδιάστικο. Αφέσου στη μαγεία του όμως και σύντομα θα σε αιχμαλωτίσει στον αρρωστημένο του κόσμο, καθώς θα προσπαθείς να ανακαλύψεις τα μυστικά που κρύβει ο γείτονάς σου. Και πίστεψέ μας, είναι πολλά και σκοτεινά.