Χάρτινη η συσκευασία για το Steam Deck

2 έτη πριν
Steam Deck

Αποκαλυπτήρια από τη Valve -επιτέλους- για τη συσκευασία του Steam Deck. Το ίδιο το hardware μπορεί προσφάτως να ανακοινώθηκε πως θα καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, αυτό ωστόσο ουδόλως εμπόδισε την Apple να παρουσιάσει -με όχι ιδιαίτερη επισημότητα, η αλήθεια είναι- τη συσκευασία στην οποία θα διατεθεί αυτό.

Θεωρητικά μιλάμε για ένα κουτί, ένα χάρτινο κουτί, όμως η ανυπομονησία για το Steam Deck είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αυτό αποτελεί είδηση. Σε τελική ανάλυση μην ξεχνάς ότι η πρώτη φορά που ακούσαμε για το Steam Deck ήταν τον Μάιο και από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Η συσκευασία του λοιπόν θα είναι ένα χάρτινο κουτί καφέ χρώματος το οποίο στο εξωτερικό μπορεί να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο (πέραν των προειδοποιήσεων που οφείλει να συμπεριλάβει η Valve) όμως στο εσωτερικό του, η εταιρεία έχει φροντίσει να γεμίσει κάθε επιφάνεια με προτάσεις για το πού μπορεί να παίξει κανείς σε ό,τι γλώσσα μπορείς να φανταστείς (όχι, από τις φωτογραφίες που είδαμε, τα Ελληνικά δεν περιλαμβάνονται).

Κατά τα άλλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας είναι αρκετά… στρυμωγμένα και περιλαμβάνουν το ίδιο το Steam Deck, τροφοδοτικό, μία θήκη μεταφοράς μαύρου χρώματος με το λογότυπο της πλατφόρμας (όσοι προτιμήσουν την έκδοση των 512 GB θα πάρουν μία αποκλειστική, premium θήκη) και καλώδιο φόρτισης. Βγάζουμε το καπέλο στη Valve καθώς η όλη συσκευασία φαίνεται να χρησιμοποιεί μόνο χαρτί και πρακτικά καθόλου πλαστικό.

Όσο για τη διάθεση της συσκευής; Στόχος της εταιρείας είναι ξεκινήσει την κάλυψη των προπαραγγελιών τον Φεβρουάριο του 2022, χωρίς πάντως να είναι σε θέση να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα του Steam Deck στα καταστήματα.