Αυτοί είναι οι δωρεάν τίτλοι PS Plus και Xbox Live Gold για τον Ιούλιο

1 έτος πριν
video games

Κάθε νέος μήνας αποτελεί και μία ακόμα ευκαιρία για τους συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold σε PS4/PS5 και Xbox One/Series X|S αντίστοιχα να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με τα δωρεάν παιχνίδια που τους προσφέρουν Sony και Microsoft. Και αυτά του Ιουλίου είναι… καυτά!

Ξεκινάμε με το PlayStation και το PS Plus, τα μέλη του οποίου μπορούν να προσθέσουν στις ψηφιακές τους βιβλιοθήκες από τις 5 Ιουλίου τα Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan και Arcadegeddon. Το πρώτο αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία στο πλαίσιο της αγαπημένης σειράς μικρών και μεγάλων, με σούπερ γραφικά και gameplay που παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν της. Το Man of Medan είναι το πρώτο μέρος της ανθολογίας της Supermassive Games, ένα interactive drama απ’ αυτά που τόσο καλά ξέρει πλέον να φτιάχνει το βρετανικό στούντιο. Όσο για το Arcadegeddon, είναι ένα co-op multiplayer shooter με PvE και PvP gameplay το οποίο θα παίξεις παρέα έως και με τρεις φίλους σου. Και οι τρεις τίτλοι διατίθενται σε PS4 και PS5.

Περνώντας στο Xbox και το Games with Gold, έχουμε τέσσερις τίτλους για τον Ιούλιο: δύο από τη βιβλιοθήκη του Xbox 360 και δύο από αυτή του Xbox One. Έως και τις 15 Ιουλίου λοιπόν θα μπορείς να κάνεις δικό σου το Thrillville: Off the Rails, ένα παιχνίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τα δικά σου roller coasters και να τα δοκιμάσεις κιόλας! Ως τις 31 του μήνα θα σε περιμένει και το Beasts of Maravilla Island, ένα χαριτωμένο 3D adventure. Από τις 16 Ιουλίου έως και τις 31 του μήνα σε περιμένει το εκπληκτικό Torchlight, ίσως το καλύτερο Diablo-clone που κυκλοφόρησε ποτέ, ενώ, τέλος, από τις 16 Ιουλίου έως και τις 15 Αυγούστου θα μπορείς να κατεβάσεις το Relicta, ένα first-person στο οποίο θα κληθείς να λύσεις παζλ με τη δύναμη του μαγνητισμού και της βαρύτητας.