Δεκέμβριος 2022: Τα δωρεάν παιχνίδια για Xbox Live 2022 και PlayStation Plus

1 έτος πριν
PS Plus & Xbox Live

Ο τελευταίος μήνας του έτους, φέρνει νέα δωρεάν παιχνίδια αν είσαι συνδρομητής στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Xbox και του PlayStation.

Αρχικά οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 θα μπορέσουν να κατεβάσουν τα παρακάτω παιχνίδια από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. Το πρώτο είναι το Biomutant, ένα RPG σε ανοικτό κόσμο που βασίζεται στον θρύλο του Wung-Fu, με μοναδικό σύστημα μάχης με στυλ πολεμικής τέχνης, που σου επιτρέπει να αναμείξεις μάχη σώμα με σώμα, πυροβολισμούς και δράση με ικανότητες μεταλλαγμένων.

Συνέχεια με το Divine Knockout Founders Edition το οποίο εισάγει ένα εντελώς νέο είδος παιχνιδιού αφού μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα platform fighter 3ου προσώπου. Φαντάσου ένα side-scrolling platform fighter, όμως περίστρεψε την κάμερα στον άξονα Ζ. Ξαφνικά θα βρεθείς να πηδάς, να τρέχεις και να συντριβείς με τους φίλους σου και στις τρεις διαστάσεις.

Το Mass Effect Legendary Edition είναι μια συλλογή των βιντεοπαιχνιδιών της τριλογίας Mass Effect: Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3. Αναπτύχθηκε από την BioWare και εκδόθηκε από την Electronic Arts. Και τα τρία παιχνίδια έγιναν remastered, με οπτικές βελτιώσεις για 4K τηλεοράσεις, τεχνικές βελτιώσεις και προσαρμογές στο gameplay. Το Mass Effect, το πρώτο παιχνίδι της τριλογίας, έλαβε πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις από τα αντίστοιχα παιχνίδια, ειδικά όσον αφορά τα γραφικά, τους μηχανισμούς μάχης, τον χειρισμό των οχημάτων και τους χρόνους φόρτωσης.

Πάμε να δούμε τι έχουμε όμως και στο στρατόπεδο του Xbox για όσους είναι συνδρομητές του Xbox Live Gold ή του Xbox Game Pass.

Colt Canyon: Πάρε το περίστροφό σου και σώσε το συνεργάτη σου σε αυτό το ατμοσφαιρικό παιχνίδι. Το Colt Canyon είναι ένα 2D pixel art shooter όπου ελέγχεις έναν καουμπόη, ή έναν από τους πολλούς άλλους χαρακτήρες που μπορείς να ξεκλειδώσεις, του οποίου η αποστολή είναι να σώσει την απαχθείσα σύντροφό του από τους αδίστακτους ληστές. Πάρε το όπλο και το TNT σου και πυροβόλησε οτιδήποτε σου μπαίνει εμπόδιο μέσα σε ένα εχθρικό φαράγγι γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς, όπλα, εμπόδια και κάθε είδους αιμοδιψείς κακοποιούς.

To Bladed Fury είναι το δεύτερο παιχνίδι της προσφοράς Δεκεμβρίου. Κατηγορούμενη για φόνο και εξορισμένη, η πριγκίπισσα Ji ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο δράση για να αποδείξει την αθωότητά της, να σώσει την αδελφή της και να χαράξει ένα μονοπάτι αιματηρής εκδίκησης. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου σε αυτό το κλασικό παιχνίδι 2D που βασίζεται στην κινεζική μυθολογία. Αναμετρήσου με αρχαίους εχθρούς και θεούς χρησιμοποιώντας combo επιθέσεις combo! Το παιχνίδι διακρίνεται για τα γραφικά του τα οποία δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουν μια σουρεαλιστική τάση.