Diablo Immortal: Κυκλοφόρησε μετά από 4 χρόνια!

1 έτος πριν
 Diablo Immortal Game

Τέσσερα χρόνια από την αρχική ανακοίνωση, η οποία έμεινε στη μνήμη των παικτών για… λάθος λόγους, το Diablo Immortal κυκλοφόρησε για smartphones και PC.

Πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι που βασίζεται στο γνωστό κορμό της σειράς για να παρέχει δράση και μάχες με δαίμονες, πάντοτε κρατώντας στο επίκεντρο το loot. Οι παίκτες διαλέγουν από έξι κλάσεις (Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard), τον χαρακτήρα που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ τους, βάσει των δυνάμεων και του εξοπλισμού που μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας, και ξεχύνονται στη μάχη ενάντια σε ορδές δαιμόνων.

Ο τεράστιος χάρτης του παιχνιδιού χωρίζεται σε πολλά μέρη, τα οποία με τη σειρά τους έχουν διάφορα dungeons και ανοικτές εκτάσεις προς εξερεύνηση, με κοινό στοιχείο τους δαίμονες και το loot που περιμένει τον παίκτη.

Φτιαγμένο για πολλαπλά “runs” αλλά και συντομότερης διάρκειας παιχνίδι, το Diablo Immortal είναι ιδανικό για κινητά όμως διατίθεται και για PC, κάτι που κατά την αρχική ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε καθώς μάλλον δεν υπήρχε ως σκέψη.

Είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν battle pass ή διάφορα άλλα πακέτα περιεχομένου για να ενισχύσουν το ρυθμό με τον οποίο βρίσκουν loot ή τις πιθανότητες να αποκτήσουν σπανιότερο loot, μεταξύ άλλων παροχών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τόσο ένα story mode όπου οι παίκτες συνεργάζονται, όσο και PvP mode όπου έρχονται αντιμέτωποι χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα που έχουν «χτίσει» στο story mode.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες μπορούν να παίξουν παρέα ή αντίπαλοι είτε βρίσκονται σε κινητό είτε σε υπολογιστή, αφού υποστηρίζεται cross-play. Κατ’ επέκταση, οι παίκτες μπορούν να συνεχίζουν την πρόοδό τους στον ίδιο χαρακτήρα ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζουν.

Έχοντας κάνει επιτέλους ντεμπούτο, το Diablo Immortal σιγά-σιγά βρίσκεται σε ολοένα και περισσότερες συσκευές χρηστών και η μάχη ενάντια στον Diablo και τις ορδές του από τα βάθη της Κόλασης, μόλις ξεκίνησε.

Το Diablo Immortal είναι διαθέσιμο σε Android, iOS και PC.