Το Diablo IV είναι το πρώτο game της ACTIVISION BLIZZARD που μπαίνει στο Game Pass

1 μήνας πριν
Diablo IV

Η MICROSOFT αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα προστεθούν στη συνδρομητική υπηρεσία του Game Pass κατά το δεύτερο μισό του Μαρτίου. Από τα πολύ «δυνατά» χαρτιά της εταιρείας, μακράν η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι το Diablo IV, το πρώτο παιχνίδι της ACTIVISION BLIZZARD που θα διατεθεί στο Xbox Game Pass.

Το Diablo IV κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023, λίγους μήνες πριν η MICROSOFT ολοκληρώσει την εξαγορά της ACTIVISION BLIZZARD. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη σε μια μακροχρόνια σειρά ισομετρικών RPG και διατηρεί τον ίδιο συναρπαστικό σχεδιασμό με τα μπουντρούμια, τα βαθιά συστήματα εξέλιξης και τον συναρπαστικό βρόχο loot που κάνει τα παιχνίδια αυτής της σειράς ξεχωριστά. Ο κόσμος αναρωτιόταν πότε τα παιχνίδια της ACTIVISION BLIZZARD θα έφταναν στο Xbox Game Pass κατά τους μήνες που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς και το Diablo IV επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα ότι θα ερχόταν στην υπηρεσία στις 28 Μαρτίου.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, οι «πύλες» είναι πλέον ανοιχτές και οποιοσδήποτε τίτλος της ACTIVISION BLIZZARD μπορεί να κάνει άμεσα στην εμφάνισή του στη συνδρομητική υπηρεσία της MICROSOFT. Το Diablo IV δεν είναι το μοναδικό highlight αυτής της παρτίδας παιχνιδιών που προστίθεται στο Game Pass. Το The Quarry της Supermassive Games ή το Evil West της Flying Wild Hog αποτελούν εξίσου ενδιαφέροντα παιχνίδια ενώ αν ψάχνεις για κάτι πιο φιλικό προς την οικογένεια, το Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged αποτελεί σίγουρη λύση για καλή διασκέδαση. Αυτά είναι όλα τα παιχνίδια που έρχονται στο Xbox Game Pass μεταξύ 20 Μαρτίου και 2 Απριλίου:

  • The Quarry - 20 Μαρτίου
  • Evil West - 21 Μαρτίου
  • Terra Invicta - 26 Μαρτίου
  • Diablo IV - 28 Μαρτίου
  • Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged - 28 Μαρτίου
  • Open Roads - 28 Μαρτίου
  • Ark: Survival Ascended - 1 Απριλίου
  • F1 23 - 2 Απριλίου
  • Superhot - Mind Control Delete - 2 Απριλίου

Όσο για το τι αποχωρεί αυτό το μήνα από την υπηρεσία; Τα Hot Wheels Unleashed και MLB The Show 23 δεν θα είναι διαθέσιμα μέσω Game pass, ώστε οι διάδοχοί τους να πάρουν τη θέση τους στον κατάλογο των παιχνιδιών. Το Rhythm RPG Infinite Guitars θα αφαιρεθεί επίσης από την υπηρεσία στις 31 Μαρτίου.