Διαθέσιμο το καταπληκτικό Star Wars Jedi: Survivor

1 έτος πριν
Star Wars Jedi: Survivor

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στον ΓΕΡΜΑΝΟ το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Star Wars Jedi: Survivor για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Το Star Wars Jedi: Survivor είναι ένα παιχνίδι δράσης που αναπτύσσεται από την Respawn Entertainment σε συνεργασία με τη Lucasfilm, με την Electronic Arts να έχει αναλάβει τη διάθεσή του. Αποτελεί τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Star Wars εδώ και αρκετό καιρό. Η ιστορία του Cal Kestis συνεχίζεται στο Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου που εκτείνεται σε όλο τον γαλαξία που βρίσκεται…πολύ πολύ μακρυά. 

Χρονικά, το Jedi: Survivor διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά το Fallen Order, τοποθετώντας το ακριβώς γύρω από τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς Obi-Wan Kenobi και εννέα χρόνια πριν από το Episode IV: A New Hope. Από το τέλος του πρώτου τίτλου, το πλήρωμα διαπράττει διάφορες επαναστατικές ενέργειες εναντίον της Αυτοκρατορίας, μερικές από τις οποίες περιγράφονται λεπτομερώς στο συνδετικό μυθιστόρημα Star Wars Jedi: Battle Scars που λαμβάνει χώρα μεταξύ των δύο παιχνιδιών. Σε αυτό το μυθιστόρημα μαθαίνουμε πώς ο Cal απέκτησε την κυριολεκτική ουλή στο πρόσωπο που βλέπουμε στο Jedi: Survivor, καθώς και γιατί το πάνω δεξί χέρι του Greez είναι πλέον ρομποτικό.

Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των gamers και των οπαδών του Star Wars εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους που καταλαμβάνει στους δίσκους όπου ο gamer θα κληθεί να το εγκαταστήσει, με αναφορές να λένε ότι τουλάχιστον στην περίπτωση του Xbox, χρειάζονται ελεύθερα 140GB. Σύμφωνα με το Forbes, το Star Wars: Jedi Survivor μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αυτόνομα παιχνίδια που έχουν γίνει ποτέ από άποψη μεγέθους σε ότι αφορά το χώρο που καταλαμβάνουν σε ένα δίσκο.

Το παιχνίδι έχει απασχολήσει αρκετά τη gaming κοινότητα λόγω της υποστήριξής της τεχνολογίας DLSS (Deep Learning Super Sampling). Η τεχνολογία της Nvidia χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει την απόδοση των γραφικών και την ποιότητα της εικόνας στα παιχνίδια. Με την υποστήριξη DLSS, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν ομαλό gameplay με υψηλούς ρυθμούς καρέ ακόμα και σε λιγότερο ισχυρό hardware.

Συνολικά, το Star Wars Jedi: Survivor υπόσχεται να αποτελέσει μια συναρπαστική προσθήκη στο σύμπαν παιχνιδιών Star Wars κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις βλέποντας ένα ακόμη κλασσικό gameplay video του 2J. Με τη συναρπαστική ιστορία, τα εκπληκτικά γραφικά και τις συναρπαστικές μάχες, το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα γίνει επιτυχία μεταξύ των παικτών και των οπαδών του Star Wars οπότε μη διστάσεις να το κάνεις δικό σου άμεσα.