Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Ιούνιο το νέο PS Plus

1 έτος πριν
PS Plus

Λίγες εβδομάδες αφότου η Sony αποκάλυψε τη νέα μορφή της συνδρομητικής της υπηρεσίας, PS Plus, μάθαμε και πότε θα ξεκινήσει επισήμως η διάθεσή της. Το νέο PS Plus λοιπόν θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 22 Ιουνίου και μάλιστα με τα τρία πακέτα (tiers) που ανακοινώθηκαν εξ αρχής - Essential, Extra και Premium.

Το PS Plus θα περάσει στην καινούρια του εποχή για πρώτη φορά στις 23 Μαΐου στην Ασία. Θα ακολουθήσουν η Ιαπωνία την 1η Ιουνίου, η Αμερική στις 13 του ίδιου μήνα και, τέλος, η Ευρώπη στις 22 Ιουνίου. Όπως εξήγησε μάλιστα η Sony, επεκτείνεται και η πρόσβαση στην υπηρεσία cloud streaming της (το λεγόμενο PS Now) καθώς στη λίστα των χωρών που υποστηρίζονται (έφτασαν τις 30) προστίθενται οι: Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Μάλτα, Πολωνία, Κύπρος, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Τι σημαίνουν λοιπόν τα παραπάνω; Πως αρχής γενομένης από τις 22 Ιουνίου, οι κάτοχοι PlayStation στη χώρα μας θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τύπων συνδρομής στο PS Plus.

Το PS Plus Essential προσφέρει ό,τι και το PS Plus αυτή τη στιγμή, τουτέστιν δύο δωρεάν downloadable παιχνίδια τον μήνα, αποκλειστικές εκπτώσεις, υπηρεσία cloud αποθήκευσης για τα saves και πρόσβαση στο online multiplayer. Κοστίζει €8,99/μήνα, €24,99/τρίμηνο και €59,99/χρόνο.

Το PS Plus Extra είναι η δεύτερη βαθμίδα της υπηρεσίας και ουσιαστικά περιλαμβάνει ό,τι και το PS Plus Essential με την προσθήκη όμως ενός καταλόγου 400 first και third-party downloadable τίτλων από τη βιβλιοθήκη των PS4 και PS5. Κοστίζει €13,99/μήνα, €39,99/τρίμηνο και €99,99/χρόνο.

Το PS Plus Premium, τέλος, είναι η «φουλ έξτρα» επιλογή που πλέον με την επέκταση του cloud streaming, διατίθεται κανονικά και στην Ελλάδα. Προσφέρει ό,τι τα PS Plus Essential και Extra, συν άλλα 340 παιχνίδια από τα PS, PS2 και PSP (downloadable και μέσω streaming) και το PS3 (μέσω streaming), καθώς επίσης και δοκιμαστικές εκδόσεις τίτλων. Κοστίζει €16,99/μήνα, €49,99/τρίμηνο και €119,99/έτος.

Και μη ξεχνάτε, στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του PlayStation 5 μαζί με μια τεράστια συλλογή περιφερειακών και παιχνιδιών που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.