PS Plus December 2021 - Διέρρευσαν οι τίτλοι

2 έτη πριν
PS Plus December 2021

Η Sony μπορεί επίσημα να τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο οι τίτλοι που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο PS Plus για τον μήνα Δεκέμβριο έγιναν ήδη γνωστοί. Το leak χαρακτηρίζεται μάλιστα αρκετά αξιόπιστο (ο άνθρωπος που ευθύνεται γι’ αυτό είχε αποκαλύψει με τον ίδιο τρόπο τους τίτλους του PS Plus για τον Νοέμβριο), οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να βρεθούμε προ εκπλήξεως σε λίγες μέρες.

Τα μέλη του PS Plus λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους και να παίξουν εντελώς δωρεάν από τις αρχές του επόμενου μήνα το Mortal Shell στο PS4, το Godfall σε PS4 και PS5 καθώς επίσης και το LEGO DC Super-Villains στο PS4.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Mortal Shell είναι ένα action RPG που εκτυλίσσεται σε έναν κατεστραμμένο από κάθε άποψη κόσμο. Αρκετά απαιτητικό ως προς το gameplay του, δίνει έμφαση στις μάχες και τη δράση. Το Godfall κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν χρόνο, συνοδεύοντας το PS5 στα πρώτα του βήματα στην αγορά, όμως εμπορικά μάλλον απέτυχε. Θυμίζει έναν συνδυασμό Diablo και God of War με ακατάπαυστη δράση και εντυπωσιακά γραφικά. Όσο για το LEGO DC Super-Villains, πρόκειται για έναν τυπικό τίτλο LEGO, τέλειο για τους λάτρεις των ηρώων και του σύμπαντος της DC.