To EA SPORTS FC 25 έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου 2024

1 μήνας πριν
EA SPORTS FC 25 cover

Η ELECTRONIC ARTS ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του EA SPORTS FC 25 (πρώην FIFA) για κονσόλες και PC στις 27 Σεπτεμβρίου 2024. Το παιχνίδι, που αποτελεί συνέχεια της δημοφιλούς σειράς ποδοσφαιρικών προσομοιωτών, υπόσχεται να φέρει σημαντικές καινοτομίες στο είδος. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα κινηματογραφικό τρέιλερ που δημιουργήθηκε με τη μηχανή του παιχνιδιού, δίνοντας στους θαυμαστές μια πρώτη γεύση από τα γραφικά και την ατμόσφαιρα του EA SPORTS FC 25.

Μία από τις κύριες προσθήκες είναι η νέα λειτουργία 5v5 Rush, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε αγώνες μικρής κλίμακας σε διάφορες καταστάσεις παιχνιδιού. Η λειτουργία προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στο παραδοσιακό ποδόσφαιρο, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν ομάδες πέντε ατόμων και να παίξουν με φίλους.

Το EA SPORTS FC 25 εισάγει επίσης το FC IQ, ένα νέο σύστημα που στοχεύει στην αναβάθμιση των “τακτικών θεμελίων του παιχνιδιού”. Με το FC IQ η EA SPORTS υπόσχεται να προσφέρει μεγαλύτερο στρατηγικό έλεγχο και πιο ρεαλιστική συλλογική κίνηση σε επίπεδο ομάδας. Επιπλέον, ένα νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, βασισμένο σε δεδομένα του πραγματικού κόσμου, θα επηρεάζει τις τακτικές μέσω νέων ρόλων των παικτών.

Παράλληλα οι λειτουργίες Manager και Player Career εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία. Οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους από διαφορετικά σημεία εκκίνησης, αναπαράγοντας σημαντικές στιγμές από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Επιπλέον, για πρώτη φορά, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μια αυθεντική εμπειρία καριέρας γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Frostbite, γνωστή για τις προηγμένες δυνατότητές της σε επίπεδο γραφικών. Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος περιλαμβάνουν επεξεργαστή AMD Ryzen 5 1600 ή Intel Core i5 6600K, 8GB RAM και κάρτα γραφικών AMD RX 570 ή Nvidia GTX 1050Ti. Επιπλέον, το παιχνίδι θα απαιτεί 100GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο. Για βέλτιστη απόδοση, η EA προτείνει τη χρήση επεξεργαστή AMD Ryzen 7 2700X ή Intel Core i7 6700, 12GB RAM και κάρτα γραφικών AMD RX 5600 XT ή Nvidia GTX 1660.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για PC θα βασίζεται στην έκδοση για PS5/Xbox Series X, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα γραφικών και επιδόσεων. Το νεο EA SPORTS FC 25 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει!