Έρχονται faceplates στο PS5;

2 έτη πριν
PS5 Faceplates

Μπορεί να έχουμε άπαντες συνηθίσει τις λευκές, sci-fi επιφάνειες του PS5, όμως ενδέχεται οι επιλογές μας να πολλαπλασιαστούν και μάλιστα στο -σχετικά- άμεσο μέλλον! Όπως αποκαλύφθηκε, η Sony έχει κάνει τα… κουμάντα της όσον αφορά τη δημιουργία faceplates για την κονσόλα της, φροντίζοντας να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για τις σχετικές ευρεσιτεχνίες (τις οποίες και κατοχύρωσε με κάθε επισημότητα λίγες μέρες πριν).

Τα δικαιώματα κάνουν λόγο για «καλύμματα ηλεκτρονικών συσκευών» χωρίς πάντως να αποσαφηνίζεται -τουλάχιστον από τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα- αν πρόκειται για αυτοκόλλητα που απλά τοποθετούνται επάνω στις υπάρχουσες επιφάνειες ή αφαιρούμενα faceplates. Θυμίζουμε πάντως ότι (οτ)αν η Sony λανσάρει εν τέλει faceplates για το PS5, δε θα είναι η πρώτη που θα το κάνει, αφού ουκ ολίγες εταιρείες, βλέποντας το κενό που υπάρχει στην αγορά, προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν -για να αναλάβει δράση στη συνέχεια το νομικό τμήμα του ιαπωνικού κολοσσού.

Το PS5 έχει πουλήσει ήδη πάνω από 13,5 εκατ. τεμάχια μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, παραμένοντας ένα από τα πλέον δυσεύρετα προϊόντα τεχνολογίας μέχρι και σήμερα.