gamescom ημέρα 2η: από το Minecraft Legends στο Callisto Protocol

1 έτος πριν

Ημέρα 2η στην Κολωνία και τη gamescom και τα πράγματα… σαν να δυσκόλεψαν απότομα για τους Unboxholics. Η έκθεση, βλέπεις, από τη δεύτερη μέρα της κι έπειτα είναι ανοιχτή στο κοινό, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος γεμίζει ασφυκτικά κάθε σπιθαμή του Koelnmesse, κάνοντας τη δουλειά των απεσταλμένων του Τύπου ζόρικη. Ακόμα κι έτσι όμως, οι Unboxholics δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν και να ξεχωρίσουν παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στο εγγύς μέλλον.

Αρχικά είχαμε το Evil West, έναν τίτλο της FLYING WILD HOG που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Πρόκειται για ένα third-person action adventure που θυμίζει έναν συνδυασμό Devil May Cry, Shadow Warrior και God of War με μια δόση… γουέστερν -με έμφαση στις μάχες εκ του σύνεγγυς και τη δράση που εκτυλίσσεται ακατάπαυστα.

Σειρά πήρε στη συνέχεια το The Callisto Protocol, ο πνευματικός διάδοχος των Dead Space. Και δεν το λέμε αυτό επειδή στο «τιμόνι» του βρίσκεται ο εκ των εμπνευστών της σειράς της VISCERAL, Glen Schofield, αλλά διότι τα vibes του τίτλου της KRAFTON «μυρίζουν» Dead Space μέχρι τέλους. Ένα survival horror που «τικάρει» όλα τα κουτάκια της checklist του είδους, το The Callisto Protocol έρχεται να προσφέρει κάμποσες ώρες τρόμου στους λάτρεις της κατηγορίας. Μπορείς μάλιστα να το προπαραγγείλεις από σήμερα για Xbox και PlayStation μέσα από το germanos.gr

Το Minecraft Legends είναι κατά γενική ομολογία μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής gamescom και ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να ξεφύγει από το «ραντάρ» των Unboxholics. Προϊόν των MOJANG και BLACKBIRD INTERACTIVE, είναι ένα spin-off του Minecraft και θα κυκλοφορήσει του χρόνου σε PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Το gameplay του παραπέμπει σε real-time action strategy και λαμβάνει χώρα στον Overworld, τον κόσμο του Minecraft.

Το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι που ξεχώρισε το team των Unboxholics κατά τη δεύτερη μέρα της gamescom ήταν το Atlas Fallen της DECK13 INTERACTIVE. Πρόκειται για ένα third-person action adventure με ξεκάθαρες επιρροές από τα Darksiders και το Shadow of the Colossus. Η DECK13 εκμεταλλεύτηκε τα όσα έμαθε από το The Surge, δημιουργώντας μάχες μεγάλης κλίμακας με κινήσεις που μοιάζουν βγαλμένες από χορογραφία. Κυκλοφορεί του χρόνου.

Δεν τελειώσαμε εδώ όμως! Η gamescom συνεχίζεται κανονικά και οι Unboxholics ετοιμάζουν νέα ανταπόκριση από την Κολωνία! Μείνε συντονισμένος και δε θα χάσεις!