Γερμανία & gamescom: Ήρθαμε!

1 έτος πριν
unboxholics

ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Unboxholics φτάσαμε Κολωνία για το απόλυτο gaming event του καλοκαιριού! Η gamescom, η μεγαλύτερη -από κάθε άποψη πια- έκθεση video games στον κόσμο επιστρέφει και εμείς δε θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε. Για τις επόμενες μέρες η καρδιά του παγκόσμιου gaming θα χτυπά στην Κολωνία. Εκεί, στις όχθες του Ρήνου, θα μαζευτούν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά τους και παρουσιάζοντάς μας τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες τους για τους επόμενους μήνες. Οι Unboxholics και ο #Germanos θα δώσουν φυσικά το «παρών», έχοντας μάλιστα… golden pass που τους εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα -για να μη χάσεις στιγμή.

Τι περιμένουμε να δούμε στη #Gamescom2022 λοιπόν; Πολλά και διάφορα! Τα φώτα φυσικά θα πέσουν στην Opening Night Live, την… τελετή έναρξης του event την οποία και θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley. Το «μενού» προβλέπεται να έχει κάμποσες πρεμιέρες, τρέιλερ κινηματογραφικού επιπέδου και ανακοινώσεις. Η Microsoft και το Xbox έχουν το δικό τους live, ενώ event θα διοργανώσει και η Bungie μιλώντας μας για το μέλλον του Destiny 2.

Από τίτλους τώρα, ξέρουμε σίγουρα ότι θα δούμε τρέιλερ (gameplay ή cinematic) από τα Hogwarts Legacy (που κυκλοφορεί πια το 2023), The Callisto Protocol, Goat Simulator 3, Return to Monkey Island, Deliver Us Mars και Sonic Frontiers. Μια πρώτη εικόνα αναμένεται να πάρουμε και από το επόμενο επεισόδιο της σειράς The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me όπως επίσης και από το πολλά υποσχόμενο Layers of Fears. Η Microsoft θα δείξει αναμφίβολα Pentiment, Lies of P, High On Life, A Plague Tale: Requiem, Age of Empires IV και Gunfire Reborn, ενώ τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Minecraft Legends της Mojang. Για όσους αρέσκονται, τέλος, στα περίεργα horror games με αισθητική PS1, το EEK 2022 στις 26 Αυγούστου θεωρείται «must».

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο Αύγουστος είναι ασφυκτικά γεμάτος. Unboxholics και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα φροντίσουν όμως ώστε να μη χάσεις τίποτε από τη φετινή Gamescom. #UHGermanos.