Για τις 24 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η «open beta» του Diablo IV

1 έτος πριν
Diablo IV

Η Blizzard πρόκειται σύντομα να δώσει στους φίλους του franchise «Diablo» την ευκαιρία να παίξουν το επερχόμενο action RPG της σειράς, το Diablo IV, πριν την κυκλοφορία του που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου.

Όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Diablo II: Resurrected, η Blizzard Entertainment πρόκειται να δώσει πρώιμη πρόσβαση (early access) σε όσους έχουν προπαραγγείλει το Diablo IV για να παίξουν μέρος του παιχνιδιού από τις 17 έως στις 19 Μαρτίου στα πλαίσια μίας ευρύτερης δοκιμαστικής περιόδου.

 

Μία εβδομάδα αργότερα, από τις 24 Μαρτίου, η ανοικτή πρόσβαση στη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού (open beta) πρόκειται να «ανοίξει» σε περισσότερους παίκτες. Οι τελευταίοι θα μπορούν να παίξουν τα «Prologue» και «Act I» παίρνοντας μία γεύση από το Campaign, έχοντας τη δυνατότητα να εξερευνήσουν πλήρως την πρώτη τοποθεσία (Fractured Peaks) και να σφαγιάσουν πολλές ορδές δαιμονικών πλασμάτων.

Οι παίκτες θα μπορούν να φτάσουν τον χαρακτήρα τους μέχρι Level 25, ωστόσο ακόμα και αν φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν μέχρι τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Όπως είναι φυσιολογικό, και όπως επισημαίνει η ίδια η Blizzard, οι παίκτες ενδέχεται να διαπιστώσουν προβλήματα σύνδεσης, προβλήματα απόδοσης ή και να βρεθούν αντιμέτωποι με ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα. Με τη συμμετοχή τους ωστόσο, θα βοηθήσουν τους developers να συλλέξουν πληροφορίες για να επιδιορθώσουν ζητήματα που προέκυψαν, να βελτιώσουν την απόδοση κ.ά. Το Diablo IV πρόκειται να διατεθεί στις πλατφόρμες Windows, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4.