H Core έκδοση του Xbox Elite 2 χειριστηρίου είναι οικονομικότερη

1 έτος πριν

Η Microsoft παρουσίασε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς χειριστηρίου Xbox Elite Series 2 το οποίο απευθύνεται σε power gamers. Στην ουσία το νέο χειριστήριο πρόκειται για μια νέα παραλλαγή χρώματος αλλά με φθηνότερη τιμή λιανικής πώλησης χωρίς να περιλαμβάνει πολλά πράγματα που βρίσκονται στο κανονικό χειριστήριο Elite 2.

Το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core εκτός από την τεράστια ονομασία του, είναι ένα δίχρωμο χειριστήριο με ματ μαύρες λαβές και κυρίως λευκό σώμα. Με τιμή λιανικής πώλησης 129,99 δολάρια, το Elite 2 - Core έχει πιο ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με το τυπικό χειριστήριο Elite 2, το οποίο κοστίζει 179,99 δολάρια. Ωστόσο, η φθηνότερη τιμή συνοδεύεται και από ορισμένες απουσίες, με τις  κυριότερες να περιλαμβάνουν την έλλειψη θήκης μεταφοράς, paddles, επιπλέον thumbsticks και τυπικού D-Pad. Μπορείτε να δείτε το παρακάτω infographic που δείχνει τις σαφείς συγκρίσεις μεταξύ των δύο χειριστηρίων Elite Series 2.

 

Πάντως η Microsoft δίνει τη δυνατότητα αγοράς των πρόσθετων εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στο τυπικό Elite Controller. Η εταιρεία επιβεβαίωσε σε δελτίο τύπου ότι θα πωλεί ένα νέο "Complete Component Pack", το οποίο περιλαμβάνει τη θήκη μεταφοράς, το charge dock, πρόσθετα thumbsticks, ένα καλώδιο USB-C και ένα τυπικό D-Pad, με τιμή 59,99 δολαρίων για όλο το πακέτο. Ενώ αυτό είναι βολικό για όσους αγοράζουν το χειριστήριο Xbox Elite 2 - Core και θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγές προκειμένου να το φέρουν στα μέτρα τους, το πλήρες πακέτο εξαρτημάτων είναι επίσης ιδανικό για τους σημερινούς κατόχους του χειριστηρίου Elite 2 που μπορεί να χρειάζονται ανταλλακτικά. Έτσι, αυξάνεται η διάρκεια ζωής του τρέχοντος χειριστηρίου σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα χαθεί ή σπάσει.

Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσης ότι θα φέρει το χειριστήριο Elite 2 στο Xbox Design Lab κάποια στιγμή αυτή την περίοδο των διακοπών, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα χειριστήριο της σειράς Xbox Elite θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Design Lab από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα προσαρμογής το 2016.