Η ACTIVISION λέει ότι το "επόμενο premium" Call of Duty έρχεται το 2023

1 έτος πριν
Call of Duty

Ευτυχώς ήταν φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε. Τα σχέδια της ACTIVISION BLIZZARD για το 2023 για το Call of Duty περιλαμβάνουν την "επόμενη πλήρη premium έκδοση της ετήσιας σειράς blockbuster", σύμφωνα με τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της εταιρείας που δημοσιεύθηκαν αυτό το μήνα. Ενώ αυτό δεν θα ήταν κάτι αξιοσημείωτο τα περισσότερα χρόνια, δεδομένου του τακτικού φθινοπωρινού κύκλου κυκλοφορίας του Call of Duty, το Bloomberg ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι η ACTIVISION BLIZZARD σχεδίαζε να καθυστερήσει την προγραμματισμένη ετήσια κυκλοφορία του παιχνιδιού για το 2023.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η ACTIVISION BLIZZARD επρόκειτο να καθυστερήσει τον τίτλο του 2023 μετά την κακή ανταπόκριση που είχε το Call of Duty: Vanguard του 2021, το οποίο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προβλέψεις της εταιρείας. Και πάλι το Bloomberg είχε αναφέρει τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία εξέταζε το ενδεχόμενο αλλαγής των ετήσιων κυκλοφοριών.

Τότε, η ACTIVISION BLIZZARD φάνηκε να αμφισβητεί το δημοσίευμα, αν και δεν επιβεβαίωσε ευθέως ότι θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της σειράς το 2023. «Έχουμε μια συναρπαστική σειρά από premium και free-to-play εμπειρίες Call of Duty για φέτος, του χρόνου και μετά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Activision Neil Wood στις αρχές του χρόνου. «Οι αναφορές για οτιδήποτε άλλο είναι ανακριβείς. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Όπως είναι γνωστό, η Activision έχει επεκτείνει το γνωστό franchise τα τελευταία χρόνια πέρα από τις ετήσιες premium κυκλοφορίες σε κονσόλες και υπολογιστές. Με κυκλοφορίες όπως το Call of Duty: Mobile, το battle royale Warzone (όπου η δεύτερη έκδοση θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα) και την επερχόμενη έκδοση Warzone για κινητά το 2023, φάνηκε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να πάρει ένα χρόνο άδεια για να επικεντρωθεί σε άλλα παιχνίδια και υπηρεσίες του γνωστού franchise.

Αλλά αυτό τελικά δεν θα συμβεί το 2023, καθώς η ACTIVISION BLIZZARD προχωράει με έναν άλλο μεγάλο τίτλο Call of Duty για το έτος, κάτι που γίνεται ίσως εφικτό με την υποστήριξη της τεράστιας επιτυχίας του Modern Warfare II που μόλις κυκλοφόρησε.