Η ανακοίνωση του GTA VI πλησιάζει…

5 μήνες πριν
GTA VI

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι η Rockstar Games σχεδιάζει να αποκαλύψει επίσημα το Grand Theft Auto VI, το επόμενο μέρος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, μια ανακοίνωση θα μπορούσε να έρθει ακόμη και αυτή την εβδομάδα. Επίσης, ένα τρέιλερ για το παιχνίδι αναμένεται τον Δεκέμβριο, για να σηματοδοτήσει τα 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Rockstar επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022 πως βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη νέου τίτλου της σειράς GTA. Αργότερα, το Bloomberg ανέφερε ότι το GTA VI θα διαθέτει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια, εμπνευσμένη από τους Μπόνι και Κλάιντ. Επίσης, θα εκτυλίσσεται σε μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι.

Το περασμένο έτος, διέρρευσαν στο διαδίκτυο 90 βίντεο με πρώιμο υλικό από το παιχνίδι. Σε ένα από αυτά φαινόταν η γυναίκα πρωταγωνίστρια να ληστεύει ένα εστιατόριο. Το gameplay ήταν προδήλως ατελές και υπό ανάπτυξη. Αν η Rockstar ετοιμάζεται πλέον να αποκαλύψει επίσημα το όνομα και την τοποθεσία του GTA VI, μπορεί σύντομα να δώσει και περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του διαδόχου του επιτυχημένου GTA V. 

Το GTA V κυκλοφόρησε το 2013 για PS3 και Xbox 360 και έχει πουλήσει πάνω από 185 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ συνεχίζει να λαμβάνει νέο περιεχόμενο μέσω του GTA Online. Το επερχόμενο GTA VI αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 και αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της δεκαετίας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποτελέσει ίσως το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στο χώρο του gaming.

Η επίσημη ανακοίνωσή του θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους εκατομμύρια θαυμαστές του franchise, ενώ τα βίντεο που διέρρευσαν έχουν ήδη αυξήσει την ανυπομονησία του κοινού. Η Rockstar φαίνεται πως ετοιμάζει μια νέα εποχή για την εμβληματική σειρά παιχνιδιών της, η οποία θα τοποθετήσει ξανά το GTA στο επίκεντρο της βιομηχανίας.