Η LENOVO με το Legion Tab αποδεικνύει πως gaming αξιώσεων και tablet πάνε μαζί

2 εβδομάδες πριν
young guy plays games with LENOVO Legion Tab

Τη LENOVO την γνωρίζουμε για τις καινοτόμες gaming συσκευές της μέσα από τη σειρά Legion, η οποία υποδέχεται από σήμερα ένα νέο μέλος, το LENOVO Legion Tab, ένα gaming tablet που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που βιώνεις το mobile gaming. Με κορυφαίο hardware, εντυπωσιακή οθόνη και πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, το Legion Tab είναι έτοιμο να απελευθερώσει τις gaming δυνατότητές σου.

Το LENOVO Legion Tab διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη PureSight 8.8 ιντσών με ανάλυση QHD+ (2560x1600), προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα που ζωντανεύουν τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, η οθόνη εξασφαλίζει ομαλές μεταβάσεις και ομαλή κίνηση, ακόμα και στις πιο γρήγορες gaming σκηνές. Η υποστήριξη HDR 10 προσφέρει εκπληκτική αντίθεση και φωτεινότητα, επιτρέποντάς σου να εντοπίζεις τους "εχθρούς" σου με ευκολία. Επιπλέον, με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 288Hz σε μη gaming σενάρια και 144Hz κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το Legion Tab ανταποκρίνεται στιγμιαία στις εντολές σου, προσφέροντας gaming με ακρίβεια pixel.

Στο εσωτερικό του LENOVO Legion Tab βρίσκεται μια κορυφαία πρόταση της Qualcomm, το Snapdragon 8+ Gen1 SoC, με RAM 12GB μνήμης LPDDR5X και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Ο ισχυρός αυτός συνδυασμός παρέχει αστραπιαίες ταχύτητες, ομαλή απόδοση και άμεση ανταπόκριση, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τίτλους, χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις. Η υποστήριξη για κάρτες microSD έως 1TB σου επιτρέπει να επεκτείνεις εύκολα τον αποθηκευτικό χώρο για ακόμα περισσότερα games και περιεχόμενο. Επιπλέον η προηγμένη τεχνολογία ψύξης LENOVO Legion Coldfront με θερμικά προφίλ διασφαλίζει ότι το tablet παραμένει δροσερό ακόμη και κατά τη διάρκεια εκτεταμένων gaming sessions.

Με διπλή πίσω κάμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα 13MP, και εμπρόσθιας κάμερας 8MP, το LENOVO Legion Tab σου επιτρέπει να τραβάς εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο των gaming επιτευγμάτων σου. Κι’ αυτό διότι μπορείς να μοιραστείς τις νίκες σου, να κάνεις livestream το gameplay σου για να συνδεθείς με την κοινότητα των gamers.

Άλλα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την gaming εμπειρία είναι η τεράστια μπαταρία των 6550mAh, για να απολαμβάνεις εκτεταμένο gaming χωρίς διακοπές. Η υποστήριξη ταχείας φόρτισης 45W μέσω USB Type-C σου επιτρέπει να επαναφορτίζεις γρήγορα τη συσκευή σου, ώστε να επιστρέφεις στη δράση σε χρόνο μηδέν. Ακόμα η λειτουργία φόρτισης Bypass επιτρέπει παράλληλα gaming και φόρτιση χωρίς μείωση της απόδοσης ενώ οι διπλές USB Type-C θύρες προσφέρουν ευελιξία στη φόρτιση και επιτρέπουν τη σύνδεση περιφερειακών gaming για ακόμη πιο συναρπαστικό παιχνίδι.

Το Legion Tab έρχεται επίσης με προηγμένα χαρακτηριστικά ήχου για να σε βυθίσει πλήρως στον gaming κόσμο. Το σύστημα διπλών ηχείων με υποστήριξη Dolby Atmos παράγει πλούσιο, καθαρό ήχο που φέρνει στη ζωή κάθε έκρηξη και κάθε ηχητικό εφέ. Επιπλέον, το σύστημα απτικής ανάδρασης διπλού άξονα X προσθέτει μια νέα διάσταση στο gameplay, προσφέροντας δονήσεις που ανταποκρίνονται στη δράση στην οθόνη.

Το LENOVO Legion Tab σε περιμένει από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ μαζί με μια πολύ όμορφη θήκη για απροβλημάτιστη μεταφορά.