Η Microsoft δοκιμάζει ένα οικογενειακό πρόγραμμα για το Xbox Game Pass

1 έτος πριν
xbox game pass ultimate

Μετά από μήνες φημών, η Microsoft ξεκινάει τις δημόσιες δοκιμές για την οικογενειακή συνδρομή του Xbox Game Pass Ultimate. Οι Xbox Insiders στην Κολομβία και την Ιρλανδία μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα προσφορά, η οποία τους επιτρέπει να προσθέσουν έως και τέσσερα άλλα άτομα στο πρόγραμμά τους, αρκεί αυτά να βρίσκονται στην ίδια χώρα. Όλα τα μέλη της συνδρομής θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα οφέλη του Game Pass Ultimate, συμπεριλαμβανομένης μιας βιβλιοθήκης εκατοντάδων τίτλων για κονσόλα, PC και cloud gaming.

Αν βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε χώρα, μπορείς να αγοράσεις το πρόγραμμα Xbox Game Pass - Insider Preview από το Microsoft Store, αν και οι εγγραφές αυτό το διάστημα είναι περιορισμένες. Αν είσαι ήδη μέλος του Game Pass, ο χρόνος που απομένει στη συνδρομή σου θα μετατραπεί με βάση τη χρηματική της αξία. Έτσι ένας μήνας Game Pass Ultimate αξίζει 18 ημέρες του οικογενειακού προγράμματος. Η χρέωση για τους Ιρλανδούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι 21,99 ευρώ το μήνα, και αυτή πιθανότατα θα είναι η τελική τιμή όταν η Microsoft διαθέσει για όλους το οικογενειακό πρόγραμμα.

Τα άτομα που θέλεις να προσκαλέσεις σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να ακυρώσουν την υπάρχουσα συνδρομή Game Pass που έχουν ή να περιμένουν να λήξει. Εναλλακτικά, μπορούν απλώς να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό Microsoft. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι διαθέτουν πρόγραμμα Xbox All Access δεν είναι επιλέξιμοι.

Ένα οικογενειακό πρόγραμμα για το Xbox Game Pass Ultimate φαίνεται να έχει αρκετό νόημα για τη Microsoft, η οποία έχει τοποθετήσει τη συνδρομητική της υπηρεσία στην καρδιά του Xbox και των δραστηριοτήτων της γύρω από το gaming. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει τον συνολικό αριθμό χρηστών της υπηρεσίας, αν και μπορεί να έχει ως κόστος την απώλεια ορισμένων συνδρομών σε νοικοκυριά με πολλαπλές συνδρομές Game Pass ή σε ομάδες φίλων που μοιράζονται την τιμή ενός ενιαίου προγράμματος.

Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα για την ευρύτερη διαθεσιμότητα του οικογενειακού προγράμματος μέχρι τα τέλη του έτους.