Η νέα συνδρομή Quest+ της ΜΕΤΑ προσφέρει δύο δωρεάν παιχνίδια VR ανά μήνα

10 μήνες πριν
meta quest 3

Η META ανακοίνωσε μια νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία για την οικογένεια των VR headset Quest, με την ονομασία META Quest+. Η υπηρεσία θα κοστίζει 8 δολάρια ανά μήνα ή 60 δολάρια ανά έτος, με μια προωθητική ενέργεια να προσφέρει τον πρώτο μήνα με κόστος μόλις 1 δολάριο, αν ο ενδιαφερόμενος εγγραφεί πριν από τις 31 Ιουλίου. Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν δύο παιχνίδια VR κάθε μήνα, τα οποία θα παραμένουν στη βιβλιοθήκη τους για όσο διάστημα είναι εγγεγραμμένοι στο META Quest+. 

Τα παιχνίδια για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουν ήδη ανακοινωθεί, με τα Pistol Whip και Pixel Ripped 1995 να έρχονται τον Ιούλιο και τα Walkabout Mini Golf και Mothergunship: Forge τον Αύγουστο. Οι χρήστες του META Quest 2 και του Quest Pro μπορούν τώρα να εγγραφούν στο META Quest+, ενώ η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και στο Quest 3 όταν αυτό κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Επιπλέον, η META αυξάνει την επένδυσή της στο gaming φέρνοντας περισσότερους τίτλους στο META Quest 2, όπως το Iron Man VR, το Among Us VR και άλλα. Το νέο META Quest Pro αποκτά επίσης ένα παιχνίδι μικτής πραγματικότητας με τίτλο I Expect You To Die: Home Sweet Home. Τρεις ομάδες ανάπτυξης έχουν επίσης ενταχθεί στην Oculus Studios, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη μεταφορά VR του Resident Evil 4.

Η υπηρεσία META Quest+ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μια σταθερή ροή νέου περιεχομένου το οποίο μπορούν να απολαύσουν στο αγαπημένο τους VR headset. Τα δύο παιχνίδια ανά μήνα που λαμβάνουν οι συνδρομητές επιμελούνται προσεκτικά από την ομάδα της META για να διασφαλιστεί ότι πρόκειται για εμπειρίες υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Εκτός από τα μηνιαία παιχνίδια, οι συνδρομητές θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές εκπτώσεις σε άλλους τίτλους στο META Store όπως συμβαίνει και με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το λανσάρισμα του META Quest+ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της META να επενδύσει στο gaming και να το καταστήσει βασικό μέρος της επιχείρησής της. Η εταιρεία εξαγοράζει στούντιο παιχνιδιών και προσλαμβάνει κορυφαία ταλέντα από τον κλάδο των παιχνιδιών για να τη βοηθήσει να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο των τίτλων της. Με το λανσάρισμα του META Quest+, η META ελπίζει να προσελκύσει περισσότερους παίκτες στην πλατφόρμα της, παρέχοντάς τους μια σταθερή ροή νέου περιεχομένου για να απολαύσουν, με μικρό κόστος. Είναι μια αρκετά δύσκολη προσπάθεια αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει απέναντί της όχι μόνο το PSVR2 αλλά και το APPLE Vision Pro που παρουσιάστηκε πρόσφατα από την APPLE.