Το Marvel 1943: Rise of Hydra έρχεται το 2025 με εντυπωσιακά γραφικά

3 εβδομάδες πριν
Marvel 1943: Rise of Hydra

Το "Marvel 1943: Rise of Hydra", μια συνεργασία μεταξύ της Skydance New Media, της Marvel Games και της αναγνωρισμένης συγγραφέως και σκηνοθέτιδας Amy Hennig, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025. Ο πολυαναμενόμενος gaming τίτλος μεταφέρει τους παίκτες πίσω στην ταραγμένη εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα αναλάβουν τους ρόλους εμβληματικών χαρακτήρων όπως ο Captain America και ο Black Panther (γνωστός τότε ως King T'Chanda ή Azzuri).

Το "Marvel 1943" αναπτύχθηκε με την πρωτοποριακή μηχανή Unreal Engine 5 της EPIC Games: Rise of Hydra και υπόσχεται να προσφέρει μια καθηλωτική και οπτικά εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού. Αυτό επιβεβαιώνει και το παρακάτω trailer που επιβάλλεται να το δεις. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στα παπούτσια τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων: Azzuri, ο Μαύρος Πάνθηρας της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (με τη φωνή του Khary Payton), ο Steve Rogers, γνωστός και ως Captain America (Drew Moerlein), η Nanali, μια κατάσκοπος των Wakandan στο κατεχόμενο Παρίσι (Megalyn Echikunwoke), ή ο Gabriel Jones, ένας Αμερικανός στρατιώτης και μέλος των Howling Commandos (Marque Richardson).

Η ανακοίνωση του παιχνιδιού έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης "State of Unreal" της EPIC στο συνέδριο 2024 Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν μια πρώτη γεύση από το σύμπαν της Marvel που επαναπροσδιορίστηκε στη δίνη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το "Marvel 1943: Rise of Hydra" σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πρόσφατη συνεργασία της EPIC Games με τη Disney. Τον Φεβρουάριο, ο γίγαντας της ψυχαγωγίας ανακοίνωσε επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην EPIC, η οποία χαρακτηρίστηκε ως "η μεγαλύτερη εισβολή της Disney στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών που έγινε ποτέ". Η στρατηγική αυτή κίνηση ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία ενός "τεράστιου σύμπαντος της Disney" μέσα στο εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι "Fortnite", επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν στους κόσμους της Disney, της Pixar, της Marvel, του "Star Wars", του "Avatar" και άλλων.