Michael Jordan & Devin Booker στο εξώφυλλο του NBA 2K23

1 έτος πριν
NBA 2K23

Η 2K ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τους αθλητές που θα κοσμούν το εξώφυλλο του επόμενου παιχνιδιού της σειράς NBA 2K και όπως ήταν λογικό το ενδιαφέρον των κόσμων του μπάσκετ και των video games εκτοξεύτηκε. Για το NBA 2K23 ωστόσο δε θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος από το γνωστότερο νούμερο 23 όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για την Αυτού Μεγαλειότητα, τον καλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, τον ίδιο τον Michael Jordan ο οποίος θα βρεθεί στο εξώφυλλο όχι μίας αλλά δύο εκδόσεων.

H Michael Jordan Edition λοιπόν θα πλαισιώνει το παιχνίδι με διάφορα έξτρα όπως πόντους, tokens και κάρτες για τα modes του παιχνιδιού, MyTEAM και MyCAREER, καθώς επίσης και 100.000 VC. Η δε Championship Edition θα προσφέρει όλα τα παραπάνω συν μία συνδρομή 12 μηνών για το NBA League Pass έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να απολαμβάνει και τους αγώνες της αρεσκείας του στην πραγματικότητα! Αμφότερες θα φέρουν τον Michael Jordan στο εξώφυλλο.

Ο Air Michael «έκλεψε» τη δόξα από τον Devin Booker, τον παίκτη που επιλέχθηκε για την απλή έκδοση του παιχνιδιού, φυσική και ψηφιακή. Ο γκαρντ των Phoenix Suns έχοντας κάνει εκπληκτικές σεζόν τις δύο προηγούμενες χρονιές, έχει εξελιχθεί στον ηγέτη των «Ήλιων», οδηγώντας τους μάλιστα στους τελικούς του NBA το 2021, όπου και έχασαν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Milwaukee Bucks. Και η απλή έκδοση του NBA 2K23 πάντως προσφέρει στον παίκτη διάφορα «εξτραδάκια» που θα τον βοηθήσουν στην καριέρα του στο παιχνίδι.

Το NBA 2K23 έρχεται και σε μία πέμπτη έκδοση. Η WNBA Edition φέρει τις Diana Taurasi και Sue Bird, δύο από τις πλέον αναγνωρίσιμες αθλήτριες του αμερικανικού γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ με την 2K να προωθεί, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια το WNBA. Όπως και οι απλές εκδόσεις του παιχνιδιού, έτσι και η WNBA διαθέτει κάμποσο έξτρα περιεχόμενο.

Το NBA 2K23 κυκλοφορεί στις 9 Σεπτεμβρίου.